Cerkno - Trodnevno vikend skijanje i praznične ski ture


Skijajte u najmodernijem slovenačkom skijalištu. Produženi vikendi i praznične ski ture na Cerknu.

Slovenački ski centar Cerkno, koje ima reputaciju najmodernijeg skijališta te zemmlje u više navrata proglašen za "Naj skijalište Slovenije".Nalazi se na padinama Črnog vrha u centralnom delu zapadne Slovenije, a prostire se na 70 ha uređenih ski terenana visinama od 935 m do 1.291 m. od ski instalacija raspolaže sa 2 šestoseda, 2 četvoroseda, 2 dvoseda, 2 ski lifta. a svih 18km staza su pod sistemom veštačkog osnežavanja.

Najmoderniji ski centar u Sloveniji u ponudi je SkiBusovih produženih vikenda (petak - nedelja), ali i višednevnih prazničnih ski tura, kako zbog kvaliteta samog skijališta, tako i zbog činjenice da je lako dostupno.

Aranžnan obuhvata prevoz na relaciji Beograd - Cerkno - Beograd, neophodne transfere od hotela do skijališta Cerkno, odgovarajući skipas za skijalište Cerkno (trodnevni za varijante produženih vikenda, odnosno četvorodnevni ili petodnevni u zavisnosti od konkretne ponude za praznične ski ture), kao i određeni broj hotelskih usluga, tj. noćenja / noćenja sa doručkom / polupansiona (za produžene vikend varijante boravi se puna tri dana, zbog dolaska u ranim jutarnjim satima, a povratka u kasnim večernjim satima).

Aranžman ne uključuje boravišne takse i zdravstveno osiguranje.

Blizina Ljubljane, ali i ostalih gradova omogućavaorganizovanje fakultativnih izleta do njih, a sve u dogovoru sa grupom.


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

Trenutno nema aktuelnih aranžmana za ovu ponudu.

Detaljnije o ski centru: Cerkno

Cerkno, gradić sa oko 2000 stanovnika, nalazi se u samom srcu Slovenije, tamo gdje završava Gorenjska i počinje Primorska regija. Ovo mesto je poznato po idealnim uslovima za odmor, kako leti, tako i tokom zime. Iznad mesta se prostire istoimeno skijalište - Skijaški centar Cerkno.
Skijalište Cerkno, u više navrata je proglašeno za "Naj skijalište Slovenije". Nalazi se na padinama Črnog vrha u centralnom delu zapadne Slovenije, a prostire se na 70 ha uređenih ski terenana, na visinama od 935 m do 1.291 m.

Detaljnije...

Fotografije putnika sa ovog programa

Video klipovi naših članova

image002
n-sport-i-n-fashion-logo.jpg
logobeosport150
sprzet rossignol logo
markoni logo200
OutdoorSportslogo180x100
divcibare sr logo150
SaltoM logo
Logo jecom sport Krvavec
bootpro logo
Kobbaz logo
Board Shop beli rr
velvetlogo.png
NAPAPIJRI.jpg
Oculus popravljen
garmin-infoteam-logo.jpg
skoda-Auto-Cacak-logo.jpg
SarunaLogo