Les 2 Alpes - letnje skijanje


Uživajte u letnjem ambijentu francuskih Alpa na putovanju za skijaše, planinare, bicikliste i ljubitelje prirode - 10 dana autobusom.
Krenite na nezaboravno letovanje na snegu!!! Jedinstven letnji program za ljubitelje planina, koji obiluje mogućnostima za aktivan odmor i uživanje. Pored skijanja ovaj ski centar leti nudi i obilje drugih aktivnosti i sadržaja koje ćete imati u ponudi. Smeštaj je u izabranim apartmanima u mestu Les 2 Alpes u naselju na 1800 m/nv, ili u centru na 1650 m/nv nedaleko od žičare Jardin koja vodi na glečer.

Tokom letnjih meseci skijanje je od 7:00 do 12:30 na glečeru, nakon čega se pruža veliki izbor aktivnostu u samom mestu, a koje su dostupne uz kupljen skipas: otvoreni bazen, teniski tereni, golf, vožnja bobom po specijalnim stazama prilagođenim svačijem zahtevu, vožnja mountinbikeova po klasifikovanim i sređenim stazama i terenima, šetnja po prelepim brdima koje okružuju Les 2 Alpes, sa kojih se pruža prelep pogled, potraga za mrmotima...

Boravak u Les 2 Alpesu u letnjim mesecima pored savršene temperature koja vlada u ovim mesecima i obilja nabrojanih aktivnosti, posetiocima nudi i šetnju prekrasnom prirodom, posetu okolnim starim alpskim tradicionalnim selima, rafting i kanjoning, adventure parkove, te se stoga preporučuje i neskijašima.

Za LETO 2017 u ponudi je sledeći aranžman:

     - 01-08. jul 2017.

Polazak iz Beograda je u petak, a povratak je u narednu nedelju (sedam dana boravka i dva dana puta).

Aranžman obuhvata:
- Smeštaj u odgovarajućim apartmanima u Les 2 Alpesu.
- Autobuski prevoz na relaciji Beograd - Les2Alpes - Beograd.


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

Trenutno nema aktuelnih aranžmana za ovu ponudu.

Detaljnije o ski centru: Les 2 Alpes

Les 2 Alpes je jedno od najviših francuskih i evropskih skijališta i nalazi se u "Haute" Alpima na jugoistoku Francuske. U sklopu skijališta je najveći skijaški glečer u Evropi. Skijalište se prostire na visini od 1250 do 3568 m/nv i ima oko 220 km uređenih staza, a pored uređenih terena i idealne uslove za freeride. Samo mesto je na 1650 m/nv i spada među veća skijaška naselja u Francuskoj.

Detaljnije...