Saing Gervais - Evasion


Evasion je skijalište svetskog renomea, koje oduševljava ljubitelje  skijanja i snowboarda, dobre kuhinje i bogatog noćnog života. Mesto Saint Gervais se razlikuje od ostalih francuskih skijališta po tradiciji, ambijentu, karakteru. Ovo je netipično ali ekskluzivno francusko skijalište koje je dobra polazna tačka na jedno od najvećih skijaških područja.
Ski područje Evasion Mont Blanc uključuje skijanje u ski centrima Megeve, Combloux, Giettaz, Saint-Gervais, Saint Nicolas de Véroce i Les Contamines. Prostire se na nadmorskim visinama od 1.113 do 2.350 m/nv, raspolaže sa 219 ski staza ukupne dužine 445 km, a skijaše prevozi 107 ski liftova.

Smene za sezonu 2016/2017:
    Saint Gervais - Evasion, 07-14. januar 2017.
    Saint Gervais - Evasion, 11-18. mart 2017.

Zimski aranžman i uključuju autobuski prevoz, sedam dana smeštaja u odgovarajućim apartmanima u nekom od ski centara skijaškog domena Evasion Mont Blanc i šestodnevni skipas za domen Evasion.


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

Trenutno nema aktuelnih aranžmana za ovu ponudu.

Detaljnije o destinaciji: Evasion Mont Blanc

EVASION MONT BLANC je još jedan impresivan skijaški domen u francuskim Alpima sa pogledom na najviši vrh Evrope Mont Blanc, sa 445 km skijaških staza uvezanih sa 116 različitih tipova žičara od ski liftova do velikih gondola. Nalazi se u departmanu Haute-Savoie, a čne ga pet ski centara iz kojig skijaši kreću u krstarenje ovim domenom a to su: Saint Gervais, Saint Nicolas de Vèroce, Megève, Les Contamines Montjoie Hauteluce, Combloux, La Giettaz i Cordon.
Skijalište se prostire između 8520 i 2350 m/nv sa kilometari skijaških staza za sve skijaške ukuse i stilove, sa autentičnim planinskim brvnarama i prelepim borovim šumama, a sve sa panoramskim pogledom na vrh Mont Blanc.

Detaljnije...