Chamonix - zimski i letnji sedmodnevni programi


Zimovanja i letovanja u čuvenom Chamonix-u (Šamoniju), čuvenom francuskom turističkom gradiću, iznad koga se uzdiže veličanstveni Mon Blan. Samo mesto leži na 1035m/nv u kotlini reke Aure. U Chamonixu su se održale prve zimske olimpijske igre, daleke 1924. godine.

Svojom tradicijom, gostoljubivošcu, brojnim restoranima i bistroima, sportskim i kulturnim aktivnostima čini jedinstveni, kako zimski tako i letnji, turistički centar u svetu gde je mondenski duh u potpunosti uklopljen sa tradicionalnom atmosferom.

Boravak na ovom jedinstvenom mestu, posetiocima pored nestvarnih prirodnih lepota, nudi obilje sadržaja: zimi skijanje na obroncima Mon Blana, a leti obilje sportsko rekreativnih aktivnosti poput hajkinga, mountin bikeinga i raznih varijanti ekstremnih sportova. Proverite zašto je Chamonix meka Evropskog alpskog turizma tokom cele godine.

 


SkiBus u Chamonix-u organizije i svoje zimske i letenje programe.


Zimski aranžman i uključuju autobuski prevoz, sedam dana smeštaja u odgovarajućim apartmanima/hotelima u Chaonixu i šestodnevni skipas za ski centar Chamonix. Letnji programi, kao svojevrsni programi aktivnog admora u nestvarnoj prirodi Mon Blana, podrazumevaju autobuski prevoz i sedam dana boravka u izabranim smeštajnim objektima, uz obilje obezbeđenog pratećeg sadržaja i fakultativnih izleta (Milano u povratku, Ženevsko jezero tokom boravka).


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

Trenutno nema aktuelnih aranžmana za ovu ponudu.

Detaljnije o ski centru: Chamonix

U srcu francuskih Alpa, u podnožju najvišeg vrha Evrope, Mon Blana, nalazi se jedan od najstarijih zimskih sportskih centara, gradic Šamoni (Chamonix)...

Grad u kome su se održale prve zimske Olimpijske igre, sa oko 10000 stanovnika, nalazi se na nadmorskoj visini od 1035m, u samoj kotlini reke Aure. Svojom tradicijom, gostoljubivošcu, brojnim restoranima i bistroima, sportskim i kulturnim aktivnostima, cini jedinstveni zimski centar u svetu, gde je mondenski duh u potpunosti uklopljen sa tradicionalnom atmosferom.

Okolina Šamonija raspolaže terenima za skijanje i snoubord, najrazlicitijih težina, ali i lokacijama za planinarenje, savladavanje glecera i ledenih stena, ski-turing, sankanje i dr.

Detaljnije...