Letovanje na Azurnoj obali


U toku letnjih meseci, organizuju se višednevni aranžmani na Azurnoj obali. Smeštaj je apartmanskog tipa, a nalazi se u mondenskom Antibu. Aranžman pored boravka na moru (najčešće osmodnevnog) ukiljučuje i dva dana boravka u Sloveniji u dolasku, kao i celodnevnu posetu nekom od evropskih gradova u povratku (najčešće Milano).

Antib (fr. Antibes) je jedno od najpoznatijih letovališta na Azurnoj obali (fr. Côte d Azur), savršeno je pozicionirano između velikih centara Nice, od koje je udaljen oko 20 km i Kana, od koga je udaljen oko 12 km. Poznat po shoppingu, jahtama, Piccassovom muzeju u srednjovjekovnom dvorcu Château Grimaldi, nekadašnjim gradskim zidinama (po kojima se i danas može šetati), a najviše po prelepim peščanim i šljunkovitim plažama i čistom, toplom moru. Antib je uspeo da sačuva istorijski šarm, ali i da održi dobar provod i noćni život.
Čitavo letovalište čine tri celine: Antibes – stari istorijski gradić, sa obiljem autentičnih restorana, kafea, nekoliko pozorišta i šik hotela. Juan les Pins – središte noćnog života i klubova, kockarnica, pa čak i noćnog šopinga. Juan le Pins se nalazi odmah pored Antiba sa kojim je povezano šetalištem uz obalu. Poznat je po prelepim peščanim plažama i aktivnom noćnom životu, sa puno barova, restorana i diskoteka. Cap d'Antibes – rt sa ogromnim šumovitim parkom koji je besprekorno održavan. Tu se nalazi nekoliko zamkova koji pripadaju milionerima, luksuzne rezidencije, kao i jedan od najlepših hotela na svetu Eden Roc.

U jednom programu imaćete priliku da upoznate blagodeti prirode Slovenije (Bledsko jezero i terme Snovik) i upoznate Ljubljanu u letnjim večerima, boravite na fascinantnoj Azurnoj obali, gde ćete pored kupanja, uživanja i provoda obići Nicu, Kan, Monte Karlo. Kao završnica programa je celodnevni obilazak Milana. Ovaj program je tako koncipiran da se putuje isključivo noću, pa same vožnje ne bi trebalo da predstavljaju naročit problem.

Pogledajte termine i ponudu za sezonu 2014.

Aranžman obuhvata:
- Prevoz na relacijii Beograd - Azurna obala - Beograd, sa neophodnim svraćanjima u Sloveniji u dolasku i Monaku i jedanom od gradova u povratku,
- Jedno noćenje u Sloveniji (konkretnim programom će biti određeno gde će se noćiti u Sloveniji) sa dva puna dana boravka.
- Sedmodnevni smeštaj u dvokrevetnim, četvorokrevetnim ili šestokrevetnim apartmanima na Azurnoj obali (boravi se punih osam dana).
- Celodnevni obilazak jednog od gradova po programu puta - najčešće Milana.


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

Trenutno nema aktuelnih aranžmana za ovu ponudu.

Detaljnije o destinaciji: Antib

Antib (fr. Antibes) je jedno od najpoznatijih letovališta na Azurnoj obali (fr. Côte d Azur), savršeno je pozicionirano između velikih centara Nice, od koje je udaljen oko 20 km i Kana, od koga je udaljen oko 12 km. Poznat po shoppingu, jahtama, Piccassovom muzeju u srednjovjekovnom dvorcu Château Grimaldi, nekadašnjim gradskim zidinama (po kojima se i danas može šetati), a najviše po prelepim peščanim i šljunkovitim plažama i čistom, toplom moru. Antib je uspeo da sačuva istorijski šarm, ali i da održi dobar provod i noćni život.

Čitavo letovalište čine tri celine:
 - Antibes – stari istorijski gradić, sa obiljem autentičnih restorana, kafea, nekoliko pozorišta i šik hotela.
 - Juan les Pins – središte noćnog života i klubova, kockarnica, pa čak i noćnog šopinga. Juan le Pins se nalazi odmah pored Antiba sa kojim je povezano šetalištem uz obalu. Poznat je po prelepim peščanim plažama i aktivnom noćnom životu, sa puno barova, restorana i diskoteka.
 - Cap d'Antibes – rt sa ogromnim šumovitim parkom koji je besprekorno održavan. Tu se nalazi nekoliko zamkova koji pripadaju milionerima, luksuzne rezidencije, kao i jedan od najlepših hotela na svetu Eden Roc.

Detaljnije...

Detaljnije o destinaciji: Bled

Bled - jedinstvena lepota jezera i njegove okoline, savršen geografski položaj na južnoj strani Alpa u blizini austrijske i italijanske granice čine Bled idealnim mestom za turizam.

Ukrašavaju ga tri dragulja: stari zamak; jezero i ostrvce sa crkvom na njegovoj sredini. Bledski grad, ćutljivi svedok njegove nekadašnje slave, ponosito stoji na steni iznad jezera, a odatle posetioci imaju nezaboravan pogled na Bled i njegovu okolinu.

Detaljnije...

Detaljnije o destinaciji: Nica

1feda nice

NICA se nalazi u regionu Provansa-Alpe-Azurna obala, na Azurnoj obali (La Cote d`Azur). Najveće je naselje Rivijere, i 5. grad u Francuskoj po veličini, a 2. na francuskoj sredozemnoj obali, iza Marseja. Nica je administrativni, poslovni i kulturni centar Azurne obale. Veoma je značajna turisticka destinacija, 2. je grad u Francuskoj po veličini smeštajnih kapaciteta, sa 4500 m plaža, najposećeniji je grad Rivijere i 2. u Francuskoj po učestalosti turističke posete, posle Pariza. Ima preko 200 hotela i 15.800 apartmana.

Smeštena je u "Zalivu andela", na ušcu reke Pajon u Sredozemno more. Reka Pajon deli grad na dva dela: stari - istocni i novi - zapadni deo. Krase je brojni istorijski spomenici, iz grckog, rimskog, srednjevekovnog, renesasnog i baroknog doba.

Detaljnije...

Detaljnije o destinaciji: Monako

189876monte karlo 04origh

Kneževina Monako je smeštena na ogromnoj steni koja izgleda kao da se otkinula sa alpskog vrha i uronila u srce Mediterana. Nalazi se na Azurnoj obali, na oko 15 kilometara od Nice i granici se sa Francuskom na istoku. Na oko dva kvadratna kilometra naseljeno je 32.000 stanovnika. Kneževina Monako je najgušće naseljena, a po veličini druga najmanja država na svijetu (poslije Vatikana). Poznata je kao Monaco i Munegu na francuskom, odnosno principatu de Munegu na lokalnom monegaškom jeziku, koji se predaje i u školama.

Službeno, neževina Monako nema glavni grad, ali neformalno, glavni grad je Monte Karlo, koji je mnogo više od običnog grada. Monte Karlo je u svetu poznat po svojim kazinima, kockanju, glamuru i kao mesto u kome poznati provode odmor.

Detaljnije...

Detaljnije o destinaciji: Milano

milano2640

Milano je drugi grad po veličini u Italiji a najveći grad regije Lombardija. Sam grad ima više od milion stanovnika, a cela milanska opština ima oko sedam miliona stanovnika. Kaže se da ime grada vodi poreklo od engleske reči milliner (modist, modistkinja), tako da nije ni čudo što je lombardijska metropola jedan od svetskih modnih, finansijskih i komercijalnih centara, mada izvorno ime grada dolazi od keltske Medelhan - "di Terra di Mezzo", koja označava lokaciju između reke Olone i tadašnjeg grada Seveso.

Detaljnije...