Borovec - sedmodnevi skijaški aranžmani


Sedmodnevni skijaški aranžmani u drugom po veličini skijalištu Bugarske - Borovecu. Ovo skijalište je popularno među našim skijašima, prvenstveno zbog njegove blizine, odličnih smeštajnih kapaciteta po prihvatljivim cenama i jako jeftine vanpansionske potrošnje. Borovec posebno pogoduje porodicama sa decom, gde veliki broj raznovrsnih smeštajnih kapaciteta, od apartmana, pa sve do luksuznih hotela, omogućava kvlitetan boravak i prateće usluge za svačiji džep.

Osim sjajnih mogućnosti za celodnevno uživanje u zimskim sportovima (skijalište poseduje 40km ski staza), Borovec ima bogatu ponudu: mnoštvo barova, kafea i noćnih klubova koji su otvoreni tokom čitavog dana, odnosno noći, nudeći nezaboravnu zabavu uz domaću i internacionalnu muziku. Za ljubitelje dobre hrane, pića i žive muzike, u ponudi su tradicionalne bugarske taverne, tzv. Mehane, gde se može uživati u specijalitetima bugarske kuhinje i bugarskom crvenom vinu.

Izaberite neki od hotela / pansiona / apartmana iz naše bogate ponude u Borovecu, po izuzetnim pristupačnim cenama!

Standardni polasci su subotom/nedeljom u ranim jutarnjim satima, a polazak nazad je predviđen naredne subote/nedelje u večernjim satima. Međutim probaćemo da odgovorimo i vašim specifičnim zahtevima i da vam završimo smeštaj i za manji ili veći broj dana od standardno predviđenog.

Izaberite prema vašoj želji neki od objekata iz naše bogate ponude hotela / aparthotela / pansiona u Borovecu. U toku sezone, SkiBus obezbeđuje i autobuski prevoz do ski centra Borovec, za svaku od navedenih smena.

New***   COVID SAFE HOTEL

Ponudu SkiBusa za sezonu 2020/2021 za Borovec možete preuzeti ovde.


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

Trenutno nema aktuelnih aranžmana za ovu ponudu.

Detaljnije o ski centru: Borovec

Borovec je jedan od najpoznatijih i najstarijih skijaških centara u Bugarskoj. Smešten je u gustoj borovoj šumi, na nadmorskoj visini od 1350m, na severnim padinama planine Rila, u podnožju najvišeg vrha na Balkanu-Mousala (2925m). Od Beograda je udaljen 473 km, a od glavnog grada Bugarske - Sofije 73 km.

Zimski centar je osnovan krajem XIX veka kao lovni rezervat bugarskih careva. Danas, Borovec predstavlja savremeni ski centar sa mnogobrojnim hotelima, restoranima, mestima za razonodu, vrhunskim ski stazama ...

Detaljnije...