Kaprun & Zell am See - skijanje na glеčeru Kitzsteinhorn


Prvomajsko i junsko skijanje na čuvenom glečeru Kitzsteinhorn iznad prelepog austrijskog mondenskog mesta Kapruna. Sneg je zagarantovan tokom cele godine, a ski centar se zatvara samo u kratkom periodu.

Blizina varošice Zell am See omogućava i posetu ovom mestu, a u letnjim mesecima i kupanje u istoimenom jezeru. Prekrasna i bajkovita priroda će sigurno ostaviti snažan utisak na sve posetioce.

Pogledajte hotel u kome smo obezbedili smeštaj na bazi polupansiona za ove dve ski ture. Hotel Mitter Wirt ***  je star 650 godina i sam po sebi predstavlja atrakciju..

Mogućnost mnogobrojnih fakultativnih izleta. Obilazak najveće terme u Austrjji i najvećeg vodopada u Evropi.
Leti se takođe pruža obilje sadržaja koje ovaj kraj može da ponudi. Planinarenje, šetnje, kupanje i skijanje čine bogat sadržaj koji zaslužuje da ga posetite.

Pored organizovanog prvomajskog i letnjeg skijanje na Kaprunu koje će biti u sedmodnevnoj ponudi SkiBusa, takođe se skijašima nudi mogućnost i individualnih putovanja na Kaprun i Zell am See, sa prevozom u sopstvenoj režiji.

Rezervišite smeštaj u Kaprunu kod nas. U dugoj zimskoj sezoni sa jedinstvenim ski pasom možete skijati na glečerskom skijalištu Kitzsteinhorn, ali i na dva skijališta koja su bliže Kaprunu i Zell am Seeu, na ukupno 132 km ski staza.

 


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

Trenutno nema aktuelnih aranžmana za ovu ponudu.

Detaljnije o ski centru: Kaprun & Zell am See

U svetu alpskog skijanja Austrija zauzima posebno mesto. Austrijska skijališta su pojam kvaliteta, počevši od usluge pa do samih skijališta i pratećih sadržaja. Austrija ima oko 400 ski-centara i u njima je sve savršeno organizovano i sve funkcioniše.

Detaljnije...