01 - 06. april 2022.  - VUČKO SPECIJAL - PETODNEVNO APRILSKO SKIJANJE sa smeštajem i uslugom polupansiona u jednom od najboljih hotela na Jahorini. SKI PAKET podrazumeva: 5 polupansiona (bez jedne večere) u jednom od najboljih hotela na Jahorini - Aparthotelu VUČKO + 5-dnevni skipas.

Zbo veoma povoljnih uslova sa snegom, u saradnji sa Aparthotelom VUČKO i OC Jahorina, SkiBus organizje ovaj petodnevn skijaški program na Jahorini, koji se realizuje u varijanti petka-sreda. Skijajte u sunčanom aprilu prekrivenom obiljem snega, na izuzetno modernizovanoj Jahorini, boraveći u jednom od najboljih smeštajnih objekata na planini.

Gosti ovog aranžmana dobijaju izuzetan kvalitet smeštaja, sa uslugom na bazi 5 polupansiona (umanjenom za jednu večeru) i 5-dnevno skijanje, sa mogućnošču simbolične doplate (15 evra) za pet dana noćnog skijanja. Cena je promotivna - od 199 evra. U zavisnosti od specijalnih želja putnika, program može biti korigovan promenom broja dana boravka i skijanja, te izmenom termina i datuma boravka.


Detaljnije...