23-26. decembar 2021. - SKI OPENING - BJELAŠNICA. Druga polovina decembra, sezone 20/21, rezervisana je za ski opening na Bjelašnici, sa smeštajem u izvanrednim hotelima Hollywood 4* i Hills 5* na Ilidži u Sarajevu. Sama lokacija hotela izuzetno pogoduje odlasku na skijalište (izdvojena od gradske vreve, na samom rubu Sarajeva, najbliža je tačka iz grada do Bjelašnice). U okviru četvorodnevnog skijaškog aranžmana skijajte puna 3 dana (petak-nedelja) na olimpijskoj lepotici Bjelašnici i upoznajte ovaj ski centar koji je nepravedno bio zapostavljen od strane naših skijaša prethodne dve decenije. Boravak u Sarajevu, koji sa svojim jedinstvenim šarmom oličenim u spoju različitih kultura i vremenskih epoha, vrednost ovoga programa dodatno upotpunjuje. Gostima će na rapolaganju biti brojni wellnes i spa sadržaji hotela iz ponude, što će svakako boravak učiniti još prijatnijim i relaksiranijim. 
Aranžman uključuje: autobuski prevoz i sve nephodne transvere do skijališta, 3-dnevni skipas za ski centar Bjelašnica, kao i tri noćenja sa doručkom u hotelu Hollywood 4* ili Hills 5* u Sarajevu. Cena od neverovatnih 119 evra.

Detaljnije...


30. decembar 2021. - 03. januar 2022. - Novogodišnje skijanje na BJELAŠNICI sa smeštajem u Sarajevu. Provedite novogodišnje praznike u Sarajevu i skijajte četiri dana na olimpijskoj Bjelašnici. Smeštaj je u izvanrednim hotelima Hollywood 4* i Hills 5* na Ilidži. Sama lokacija hotela izuzetno pogoduje odlasku na skijalište (izdvojena od gradske vreve, na samom rubu Sarajeva, najbliža je tačka iz grada do Bjelašnice). U okviru petodnevnog skijaškog aranžmana skijajte puna 4 dana na olimpijskoj lepotici Bjelašnici i upoznajte ovaj ski centar koji je nepravedno bio zapostavljen od strane naših skijaša prethodne dve decenije. Boravak u vreme novogodišnjih praznika u Sarajevu, koji sa svojim jedinstvenim šarmom oličenim u spoju različitih kultura i vremenskih epoha, vrednost ovoga programa dodatno upotpunjuje. Gostima će na rapolaganju biti brojni wellnes i spa sadržaji hotela iz ponude, što će svakako boravak učiniti još prijatnijim i bogatijim. 
Aranžman uključuje: autobuski prevoz i sve nephodne transvere do skijališta, 4-dnevni skipas za ski centar Bjelašnica, kao i četiri noćenja sa doručkom u hotelu Hollywood 4* ili  hoteluHills 5* u Sarajevu. Cena od 219 evra.

Detaljnije...


16 - 22. januar 2022. - U toku dečijeg zimskog raspusta SkiBus organizujue sedmodnevni ski aranžman u Sarajevu sa skijanjem šest dana na Bjelašnici. Upoznajte ovaj, u poslednjih godina modernizovan ski centar, koji je nepravedno bio zapostavljen od strane naših skijaša prethodne dve decenije. Ovaj aranžman posebno pogoduje porodicama, jer će u isto vreme biti organizovan i SkiBus dečiji ski kamp upravo na ovoj destinaciji, što roditeljima omogućava uslugu ski obuke dece. Posebnu vrednost programa čini sama destinacija na kojoj se boravi, jer Sarajevo sa svojim autentičnim šarmom, u idiličnom zimskom ambijentu, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Izuzetno bogat sadržaj kojima raspolažu hoteli Hollywood 4* i Hills 5* na Ilidži, koji su u ponudi, takođe značajno obogaćuju vrednost ovog ski aranžmana.aranžmana. Aranžman se organizuje u varijanti sopstvenog prevoza, sa opcijom doplate za autobuski prevoz (prevoz na relaciji BG Sarajevo - BG, sa svim neophodnim transferima do skijališta Bjelašnica). Mogućnost organizovanja u sopstvenoj režiji jedinstvenog ski safarija, gde bi se 3 dana skijalo na Jahorini, a 3 na Bjelašnici. Cena ski paketa od 239 evra. 

 


 

Detaljnije...


U terminu 16-22. januar 2022. tokom dečijeg zimskog raspusta, SkiBus u Sarajevu, organizuje svoj prepoznatljivi SkiBus dečiji ski kamp na kome će deca imati mogućnost da skijaju na olimpijskoj lepotici Bjelašnici. Mališani i školarci, učesnici ski kampa, radiće po specijalno kreiranom programu ski obuke, koju će sprovoditi naši najkvalitetniji ski instruktori - mentori kampa. Sama destinacija na kojoj se boravi, grad Sarajevo, sa svojim autentičnim šarmom, u idiličnom zimskom ambijentu, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Izuzetno bogat sadržaj kojim raspolaže renomiran hotel Hollywood 4* na Ilidži, značajno obogaćuje vrednost ovog ski aranžmana. Cena ski paketa od 425 evra.

 

Detaljnije...


11-16. februar 2022. - Skijajte za sretenjske praznike (subota-sreda) na olimpijskoj lepotici Bjelašnici, u okviru šestodnevnog skijaškog aranžmana, sa smeštajem u Sarajevu, u jednom od najboljih hotela u BiH. Iskoristite neradne dane i mini odmor i punih pet dana skjajte na olimpijskoj planini Bjelašnici. Smeštaj u gradu Sarajevu upotpuniće vaš boravak i ponudiće obilje sadržaja i gastronomskih užitaka. Hoteli  Holywood 4* i Hills 5* na Ilidži, kao jedni od najboljih hotela u Bosni, gostima će ponuditi obilje dodatnog sadržaja i boravak će učiniti prijatnim i relaksirajućim.  Aranžman uključuje: prevoz na relaciji BG - Sarajevo - BG i sve nephodne transvere do skijališta, 5-dnevni skipas za ski centar Bjelašnica, kao i pet noćenja sa doručkom u hotelu Hollywood ili Hills u Sarajevu. Cena od 219 evra.

Detaljnije...