PARADISKI – Rajsko skijalište u srcu Alpa

Skijajte  u jednom od najvećih ski centara u Francuskoj na 425 km staza.  Paradiski je mega ski kompleks koga čine dve ski regije La Plagne i Les Arcs povezane jedinstvenom double-decker gondolom kapaciteta od čak 200 ljudi. Velelepni pogled iz gondole na Ponthurin dolinu sa 380 m visine, čak i one najravnodušnije ostaviće bez daha.

Detaljnije o ponudi...

Zimovanja i letovanja u čuvenom Chamonix-u (Šamoniju), čuvenom francuskom turističkom gradiću, iznad koga se uzdiže veličanstveni Mon Blan. Samo mesto leži na 1035m/nv u kotlini reke Aure. U Chamonixu su se održale prve zimske olimpijske igre, daleke 1924. godine.

Svojom tradicijom, gostoljubivošcu, brojnim restoranima i bistroima, sportskim i kulturnim aktivnostima čini jedinstveni, kako zimski tako i letnji, turistički centar u svetu gde je mondenski duh u potpunosti uklopljen sa tradicionalnom atmosferom. SkiBus u Chamonix-u, kao jednom od najpoznatijih alpskih turističkih destinacija, organizije svoje zimske i letenje programe.

Aktuelni aranžmani za ovu sezonu:

Detaljnije o ponudi...

Skijajte u Les 2 Alpesu na najvećem ski glečeru u Evropi

Provedite odmor u "Haute" Alpima na jugoistoku Francuske, u ski centru Les 2 Alpes-u, jednom od najviših Francuskih skijališta, u okviru koga se nalazi i najveći skijaški glečer u Evropi. Skijalište je na visini od 1250 do 3568 m/nv i ima oko 220 km uređenih staza, a poznato je i po idealnim uslovima za freeride. Samo turističko mesto je na 1650 m/nv i spada među veća skijaška naselja u celoj Francuskoj.

Detaljnije o ponudi...

Sedmodnevni skijaški programi u jednom od najpoznatijih francuskih skijališta - Alde d'Huezu. Na 10.000 hektara skijaške oblasti "Grand Domaine", prostiru se veoma raznovrsni ski tereni - 37 zelenih, 31 plava, 32 crvene i 17 crnih ski staza, ukupne dužine 238 km, koje omogućavaju uživanje svima, od skijaša početnika do onih najiskusnijih. Sa najvišeg vrha Pic Blanc, 3330m, polazi najduža crna staza na svetu "Sarenne" dugačka čak 16 km i predstavlja pravu poslasticu za ljubitelje zimskih soprtova.

Detaljnije o ponudi...

Skijajte u čuvenom Val Thorensu, skijalištu koje predstavlja krov Evrope, snežnom biseru francuskog i svetskog skijanja. Uživajte u skijaškoj obećanoj zemlji na preko 150km ski staza. Smeštaj se nalazi u apartmanskom naselju Orelle, od koga do vrhova Val Thorensa prevozi čuvena gondola Les Troes Valles Express.

Apartmansko naselje se sastoji od dvokrevetnih, četvorokrevetnih, šestokrevetnih i osmokrevetnih apartmana vrhunskog kvaliteta, a gostima su na raspolaganju i mnogi dodatni sadržaji koje ovaj smeštajni kompleksa nudi.

Detaljnije o ponudi...

Tignes i Val d'Iser - skijajte na mestu gde skijaju najbolji !!!

Tokom sledeće sezone SkiBus organizuje sedmodnevne ski aranžmane u jednom od najlepših svetskih ski centara - Espace Killy, koji obuhvata skijališta Tignesa i čuvenog  Val d'Isera. Smeštaj je u samom Tignesu, koji se nalazi na nadmorskoj visini od čak 2100m. Skijajte na 300 km staza u kompleksu skijališta L' Espace Killy  u Savojskim Alpima, koje se proteže se na nadmorskoj visini od 1550m do 3450m.

Detaljnije o ponudi...

Skijajte sa pogledom na Mediteran

Tokom januara i marta SkiBus organizuje sedmodnevne ski aranžmane, sa smeštajem u ski centriu Isola2000, u Francuskoj. Aranžman obuhvata autobuski prevoz, smeštaj na bazi sedam noćenja i 6-dnevni skipas. Pored skijanja u ski centru Isola 2000 sa 120 km ski staza, postoji mogućnosti da se skija i u susednom u ski centru Auron koji ima 135 km ski staza. Skipas važi za oba skijališza koja zajedno obuhvataju 255 km ski staza. U povratku je planiran obilazak Nice...

Detaljnije o ponudi...

Val Cenis - sedmodnevni i desetodnevni skijaški programi u toku zimske sezone, sa akcentom na prvoj polovini januara, u jednom od najboljih skijališta Maurine doline, koja je poznata po velikom broju ski centara. Broj noćenja (10 ili 7) će zavisiti od konkretne ponude koja bude objavljena za određenu ski sezonu. Smeštaj iz ponude je apartmanskig tipa i jako je dobrog nivoa kvaliteta, često i sa dodatnim sadržajima poput otvorenog bazena sa termalnom vodom, što u snežnom ambientu omogućava poseban relax.

Detaljnije o ponudi...


Boravite 7 dana u ski oblasti Forêt Blanche koga zajedno formiraju ski centri Vars i Risoul. Uživajte na 180km ski staza, koje se prostiru na visinskoj razlici od 1650m do 2750m. Forêt Blanche predstavlja najveće skijaško područje u južnom delu francuskih Alpa (Hautes Alpe), a karakteriše ga bujna vegetacija, što je specifično za alpska skijališta niske nadmorske visine. Centar odlikuje preko 300 sunčanih dana godišnje, a položaj i veličina planinskog masiva osigurava dovoljno snega u zimskim mesecima.

Detaljnije o ponudi...

Les 3 Vallees - 3 Doline, Dolina Bellville, Les Menuires, Val Thorens, Orelle... najelitnije evropsko i svetsko skijalište. Snežni dragulj Francuske sa neverovatnih 430 staza ukupne dužine od čak 600 km! Provedite nezaboravne trenutke skijajući 7 dana na mestu u kome bi svaki skijaš poželeo da bude.

Skijalište Les Menuires se nalazi na nadmorskim visinama od 1850m do 2000m. Poseduje 150 km skijaških staza za sve kategorije skijaša. Iz Les Menuiresa su lako dostupna sva ostala skijališta oblasti Tri doline.

Detaljnije o ponudi...

Les 3 Vallees - 3 Doline, Dolina Bellville, Les Menuires, Val Thorens, Orelle... Najelitnije evropsko i svetsko skijalište. Osetite i vi šta  znači snežno prostransvo od 600km staza, ogroman broj gondola i žičara, turistička mesta koja su u potpunosti podređena potrebama skijaša.

Skijajte u oblasti Tri Doline, najvećem ski centru u Evropi. Provedite nezaboravne trenutke skijajuću 7 dana na mestu u kome bi svaki skijaš poželeo da bude.

Aktuelni aranžmani za ovu sezonu:

Detaljnije o ponudi...

Iskoristite priliku da budete u ski ekspediciji jedinstvenog SkiBus-ovog desetodnevnog ili sedmodnevnog apsolutno skijaškog programa - SkiTour de France. Prođite na skijama većunu skijališta u dolini Maurienne, skijajući u ski centrima: Val Cenis, Aussois, La Norma, Valfrejus i Bonneval sur Arc. Takođe, preko mesta Orelle-a može se jedan dan skijati u čuvenom Val Thorensu - 3 Doline, uz malu doplatu skipasa.

Smeštaj je u ski centru Val Cenis, apartmanskog tipa. Po programu je određenim danima predviđen odlazak i skijanje u navedenih 5 dodatnih skijališta, koje pokriva Eskimo skipas.

Detaljnije o ponudi...

La Norma - sedmodnevni skijaški programi u toku zimske sezone, sa akcentom na zimski raspust, u jednom od brojnih skijališta Maurinne doline, koja je poznata po velikom broju ski centara. Uz osnovi ski pas na raspolaganju je 65 km skijaških staza na visinama između 1350 i 2750 m/nv. Programom je obuhvaćeno sedam noćenja, šestodnevni ski pas i prevoz. Smeštaj iz ponude je apartmanskig tipa i jako je dobrog nivoa kvaliteta, često i sa dodatnim sadržajima...

Detaljnije o ponudi...

Zimujte u jednom od top francuskih skijališta - Serre Chevalier, na skijaškim terenima koji se spuštaju u srednjovekovni Briancon, grad koji je zbog svoje osobenosti pod zaštitom Unesco-a. Skijanje na visinama od preko 2800m, ogromna skijaška regija i boravak u ambijentu i u duhu srednjega veka su odlike kojima se druga skijališta ne mogu pohvaliti.

Detaljnije o ponudi...

Portes du Soleil - priuštite sebi nezaboravno zimovanje na padinama veličanstvenog Mont Blanca i u jednom programu skijajte u dve države, Francuskoj i Švajcarskoj. Fascinantni predeli, obilje snega po kojima je poznata ova regija zbog mikroklimatskih uslova stvorenih usled blizine Mont Blanca, kao i nesaglediva skijaška prostranstva, neće ravnodušnim ostaviti ni one koji u svojim nogama imaju veliki broj skijaških destinacija. Sedmodnevni ski aranžmani u jednom od najvećih svetskih ski domena - Portes du Soleil, koji u svojoj regiji sadrži čak 12 gradića Francuske i Švajcarske i poznata skijališta Avoriaz, Chatel, Morzine, čineći ski regiju koja obuhvata neverovatnih 650km ski staza (pokriva ogoman prostor koji leži na teritorijama država Francuske i Švajcarske).

Detaljnije o ponudi...

Skijaška oblast Espace Lumière, spoj dva skijališta Val d' Allos i Pra-Loup sa 80 ski staza ukupne dužine 230 km jedna od najvećih skijaških regija južnih Alpa.
Spoj mediteranske i alpske klime koji karakteriše ovaj region omogućava veliki broj sunčanih dana, ali i obilne padavine. Paket aranžman uključuje prevoz na relaciji Beograd - Pra Loup i Val d' Allos (u zavisnosti od toga gde je smeštaj) - Beograd, smeštaj u odgovarajućim apartmanima i sedmodnevni skipas za skijanje u celoj skijaškoj regiji na čak 230 km ski staza.

Detaljnije o ponudi...

Na jednom zimovanju i u jednom programu imate prilike da skijate i u Francuskoj i u Italiji? To vam omogućava, sedmodnevni ski aranžman u ski domenu Espace San Bernardo, koji predstavlja spoj sva skijališta La Rosiere u Francuskoj i La Thuile u Italiji, čineći jedinstven skjaški sistem koji ukupno obuhvata 160km ski staza. Smeštaj je u naselju Rosiere 1850, poslednjem selu u Francuskoj, na svega nekoliko kilometara od italijanske granice, odnosno od prevoja Petit-Saint-Bernard koji povezuje dve države spajajući Savojsku regiju sa dolinom Aosta. Upravo iz tog razloga, u La Rosiere-u se dosta oseća prisutan italijanski šarm, a celu skijašku oblast krasi specifičan miks Savojske i Aosta regije. Ovaj ski domen ima izuzetnu reputaciju među ljubiteljima off-piste skijanja.

Detaljnije o ponudi...