Sretenjsko skijanje je danas postalo vrlo popularno i u mnoštvu skijaških aranžmana tokom praznika u ponudi je i mogućnost skijanja na dve olimpijske planine iznad Sarajeva - Jahorine i Bjelašnice.

Tokom trajanja aranžmana smeštaj se realizuje u nekom od hotela u Sarajevu što će upotpuniti vaš boravak i ponudi obilje sadržaja i gastronomskih užitaka. Skijanje se realizuje prema planu i rasporedu posete ski centrima Jahorina i Bjelašnica.


Detaljnije...


Subota, nedelja, ponedeljak i utorak na Jahorini. Platite 3, skijajte 4 dana

Subota: 02:00 Polazak sa parkinga Sava centra, dolazak na Jahorinu i smeštaj u hotel koji bude u ponudi za produženi vikend, celodnevno skijanje, .
Nedelja i ponedeljak: pun skijaški dan.
Utorak: pun skijaški dan na Jahorini, povratak za Beograd sat vremena po završetku rada ski centra.

Usluga obuhvata prevoz na relaciji Beograd - Jahorina - Beograd i tri polupansiona ili noćenja u nekom od hotela iz ponude.
Moguće je koristiti i samo prevoz.


Detaljnije...


Subota i nedelja na Jahorini. Platite 1, skijajte puna 2 dana.

Subota: 02:00 Polazak sa parkinga Sava centra, dolazak na Jahorinu i smeštaj u hotel koji bude u ponudi za produženi vikend, celodnevno skijanje, večera u hotelu.
Nedelja: Doručak u hotelu, pun skijaški dan na Jahorini, povratak za Beograd sat vremena po završetku rada ski centra

Moguće je koristiti i samo prevoz do Jahorine.


Detaljnije...


U saradnji sa hotelima - partnerima udruženja, hotelima izuzetnog renomea i kvaliteta, a koji se, što se skijanja tiče, nalaze na izvanrednim lokacijama, SkiBus organizuje svoje tradicionalne sedmodnevne aranžmane na Jahaorini sa punih 8 dana skijanja.
Polasci u 2:00 ujutru (sa parkinga Sava centra) omogućavaju pun skijaški dan već prvoga dana boravka. Povratak je naredne subote tek po završetku rada žičara u 17:00. Ovim se postiže da se plaćanjem 7 dana boravka, omogući skijanje punih 8 dana. Za članove je obezbeđen je popust na skipas.


Detaljnije...


Klasični sedmodnevni aranžmani na Jahorini - smene su subotom

Za sve članove SkiBusa popust na sedmodnevni i višednevni skipas na Jahorini.

Rezervišite smeštaj na Jahorini u nekom od hotela / apartmana / pansiona / vila iz naše ponude.

Polazak SkiBusa za Jahorinu u toku zimske sezone (decembar - april) je svake subote u 6:00, a povratak je predviđen takođe subotom, sat vremena po završetku rada žičara u 17:00.


Detaljnije...


Petak, subota i nedelja na Jahorini. Platite 2, skijajte 3 dana

Petak: 02:00 Polazak sa parkinga Sava centra, dolazak na Jahorinu i smeštaj u hotel koji bude u ponudi za produženi vikend, celodnevno skijanje, večera u hotelu.
Subota: Doručak u hotelu, pun skijaški dan, večera u hotelu.
Nedelja: Doručak u hotelu, pun skijaški dan na Jahorini, povratak za Beograd sat vremena po završetku rada ski centra.

Usluga obuhvata prevoz na relaciji Beograd - Jahorina - Beograd i dva polupansiona ili noćenja u nekom od hotela iz ponude, koji za konkretan produženi vikend bude određen.
Moguće je koristiti i samo prevoz.


Detaljnije...


Platite jedan a skijajte puna dva dana na dve olimpijske planine!!!
Subota - Jahorina, Nedelja - Bjelašnica.

Subota: 02:00 Polazak sa parkinga SC, dolazak na Jahorinu (oko 8:00), pun skijaški dan. Po zaveršenom skijanju odlazak u Sarajevo u jedan od hotela u ponudi, večera, slobodno vreme.
Nedelja: 7:30 Doručak, 8:15 polazak na Bjelašnicu, celodnevno skijanje, povratak u hotel, spremanje pred put, oko 19:00 polazak za Beograd.
Usluga obuhvata prevoz i jedan polupansion u nekom od hotela iz ponude, a koji će biti određen za konkretan vikend.
Moguće je koristiti i samo prevoz.


Detaljnije...