Platite 2, skijajte puna 3 dana na dve olimpijske planine

Petak: 02:00 Polazak sa parkinga SC, dolazak na Jahorinu (oko 8:00), pun skijaški dan na Jahorini. Po zaveršenom skijanju odlazak u Sarajevo u izabrani hotel, slobodno vreme.
Subota: 7:30 Doručak, 8:00 polazak na Bjelašnicu, celodnevno skijanje na Bjelašnici, povratak u hotel, večera, slobodno vreme.
Nedelja: 7:30 Doručak, 8:15 polazak na Bjelašnicu, pun skijaški dan, povratak u hotel i spremanje za polazak, večera u hotelu, 19:00 polazak za Beograd.

Aranžman obuhvata prevoz na relaciji Beograd - Sarajevo - Beograd, prevoz i transfer sva tri dana u ski centre, kao i dva polupansiona.
Moguće je koristiti i samo prevoz do Jahorine.

Detaljnije o ponudi...

Ski vikend na Staroj planini. Puna dva dana skijanja, po ceni jednog.

Subota:  02:00 Polazak sa parkinga Sava centra, dolazak u turistički kompleks Babin Zub (oko 8:00), doručak u hotelu, ulazak u smeštaj i spremanje za skijanje, pun skijaški dan, večera u hotelu.
Nedelja: Doručak, celodnevno skijanje u ski centru Babin zub na Staroj planini. povratak u hotel i spremanje za polazak, večera polazak za Beograd u 19:00.
Usluga uključuje: prevoz na relaciji BG - Stara Planina - BG, jedno noćenje i četiri obroka (dva doručka i dve večere) u smeštajnom objektu koji konkretnog vikenda bude u ponudi.

Detaljnije o ponudi...

U saradnji sa hotelima - partnerima udruženja, hotelima izuzetnog renomea i kvaliteta, a koji se, što se skijanja tiče, nalaze na izvanrednim lokacijama, SkiBus organizuje svoje tradicionalne sedmodnevne aranžmane na Jahaorini sa punih 8 dana skijanja.
Polasci u 2:00 ujutru (sa parkinga Sava centra) omogućavaju pun skijaški dan već prvoga dana boravka. Povratak je naredne subote tek po završetku rada žičara u 17:00. Ovim se postiže da se plaćanjem 7 dana boravka, omogući skijanje punih 8 dana. Za članove je obezbeđen je popust na skipas.

Detaljnije o ponudi...

Provedite sedam dana skijajući na olimpijskoj lepotici - Bjelašnici. Proverite zašto ovu planinu vrhunski skijaši smatraju izuzetno respektuju. Smene su subotom, a usluga uključuje prevoz na relaciji Beograd - Bjelašnica - Beograd, 7 polupansiona u hotelu Feri i sedmodnevni skipas.

Detaljnije o ponudi...

Klasični sedmodnevni aranžmani na Jahorini - smene su subotom

Za sve članove SkiBusa popust na sedmodnevni i višednevni skipas na Jahorini.

Rezervišite smeštaj na Jahorini u nekom od hotela / apartmana / pansiona / vila iz naše ponude.

Polazak SkiBusa za Jahorinu u toku zimske sezone (decembar - april) je svake subote u 6:00, a povratak je predviđen takođe subotom, sat vremena po završetku rada žičara u 17:00.

Detaljnije o ponudi...

Skijate punih  8 dana na Olimpijskim lepoticama. 4 dana Bjelašnica & Igman - 4 dana Jahorina

Polaskom subotom u ranim jutarnjim satima, a povratkom naredne subote u večernjim časovima skijašima se omogućava 8 punih skijaških dana, na tri olimpijske planine: Bjelašnici, Igmanu i Jahorini.
Smeštaj za prvi deo avanture je u novoizgrađenom hortelu Feri (pušten u rad u decembru 2008.) na Igmanu koji se nalazi između dve ski staze na ovoj planini, a svega 2,5 km i od staza na Bjelašnici. Bus hotela redovno skijaše razvozi do Bjelašnice.
Drugi deo skijanja (4 dana) je predviđen na Jahorini,  a smeštaj je u nekom od mnogobrojnih objekata sa kojima sarađujemo. Povratak sa Jahorine za Beograd je subotom po završetku rada žičara.
U okviru aranžmana predviđen je i fakultativni obilazak Sarajeva.

Detaljnije o ponudi...