Ski opening


 U decembru Skibus organizuje otvaranja ski sezone u Francuskoj, Austriji i Sloveniji.

    Aranžmani u sezoni 2018/2019:

     - Ski opening - Molltaler i Heiligenblut 14-16. decembar 2018
     - Ski Safari opening, Bled 14-16. decembar 2018.
     - Ski opening Krvavec 21-23. decembar 2018.

 


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

Ski safari opening, Ljubljana 21-23. decembar 2018.

21-23. decembar 2018. - Praznični ski opening sa smeštajem u Ljubljani i tri dana skijanja u ski centrima Krvavec i Kranjska Gora u okviru skipasa Slovenski alpi. Smeštaj je u hotelu u Ljubljani gde će te moći da osetite pred prazničnu atmosferu kojom odiše ovaj grad u vreme Božićnih praznika. U ponudi je hotel Park koja pruža laku dostupnost svim kulturno istorijskih znamenitosti i strogog centra grada.
Praznična SkiBusova SKI OPENING tura, koja uključuje prevoz, smeštaj u hotelu Park u Ljubljani i trodnevni skipas za skijalište Krvavec, po ceni od svega 159 evra.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Grossglockner - Heiligenblut

Heiligenblut je prekrasno slikovito mesto na samoj granici Tirola i Koruške, na putu koji vodi  kroz nacionalni park Grossglockner i sa impozantnim pogledom na preko četrdeset vrhova Alpa kao i na najviši  vrh Austrije – Grossglockner sa nadmorskom visinom od 3978m (Veliki Zvonar u bukvalnom prevodu). Skijalište ima  55 km uređenih staza, kao i veliki broj offpiste staza, s tim da su staze zaista duge i lepe za vožnju.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Krvavec

Krvavec je jedan od slovenskih ponosa i jedno od najboljih skijališta u toj zemlji, sudeći po anketama skijaša. Ulaganja u proteklih nekoliko godina napravila su od ovog centra, ne samo odličan skijaški poligon, već i centar koji osim staza i žičara nudi i druge zanimljivosti. Skijalište se nalazi nedaleko od Kranja, a svega 25km od Ljubljane.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Moltaler glečer

Gelečer Moltaler (Mölltaler) je nama nabliže glečersko skijalište koje se nalazi u austrijskoj pokrajinu Koruška u njenom severnom delu, u blizini austrijske pokrajine Salzburg. Skijalište na glečeru se prostire na visinama imeđu 2100 – 3122 m/nv. Staze na Molltaleru su široke, dobro uređenje, a snega ne nedostaje. Na glečeru prevlađuju crvene i  plave staze, čija ukupna dužina iznosi oko 53 km uvezanih sa 9 žičara. Posebno je privlačan 16 km dugački spust koji sa vrha sa mnogo varijanti vozi u podnožje.

Detaljnije...

Detaljnije o destinaciji: Slovenian Alps - regionalni skipas

Skipas Slovenski Alpi - "Slovenian Alps" skipas, predstavlja regionalni skipas, koji omogućava skijašima da sa jednom skipas karticom skijaju u šest skijališta regiona Julijski Alpi i to: Kranjska Gora (SLO)Vogel (SLO), Krvavec (SLO, Cerkno (SLO), Kanin - Sella Nevea (SLO-IT), Arnoldstein - Tromeđa (A). Skijaši sami odlučuju kog dana će ići na koju skijašku destinaciju u zavisnosti od uslova na stazama, nivoa svog skijaškog znanja, procene vremenskih prilika i sl.

Detaljnije...