Tri doline - Val Thorens 04-11. januar 2020.


Skijajte na najvećem i najelitnijem ski centru na svetu - 3 Doline, na preko 600km ski staza. Ostvarite sve vaše skijaške snove, po neverovatnim uslovima. Smeštaj je u čuvenom Val Thorensu, najvišem turističkom mestu u Evropi, na 2300mnv.

Skijalište nudi vrhunske staze i obilje snega izuzetnog kvaliteta, a samo mesto nezaboravan provod do ranih jutarnjih sati. Paket aranžman uključuje: prevoz, smeštaj i šestodnevni ski pas.

 PROGRAM PUTOVANJA:
- 03.januar 2020. - petak.  Polazak iz Beograda u popodnevnim satima (između 13-16h).
- 04. januar - subota. Dolazak u Val Thorens u popodnevnim satima i smeštanje u apartmane.
- 05-10. januar. Šestodnevno skijanje u Val Thorensu / Tri Doline.
- 11. januar - subota. Raspremanje i sređivanje apartmana i odjava istih. Nakon razduživanja apartmana polazak za Beograd. Usputno svraćanje u OUTLET centar Vicolungo u Italiji (ukoliko vreme polaska i uslovi na putu dozvole da se stigne u radno vreme outleta).
- 12. januar - nedelja. Dolazak u Beograd u popodnevnim satima.

FIRST MINUTE CENA paketa po osobi iznosii:
Smeštaj u apartmanima:
- Smeštaj u 1/6 krevetnom apartmanu Tip-B + prevoz + 6-dnevni ski pas -  455 evra.
- Smeštaj u 1/6 krevetnom apartmanu Tip-A + prevoz + 6-dnevni ski pas -  445 evra.
- Smeštaj u 1/5 krevetnom 2P apartmanu + prevoz + 6-dnevni ski pas - 449 evra.
- Smeštaj u 1/4 krevetnom 2P apartmanu + prevoz + 6-dnevni ski pas - 449 evra.
Smeštaj u studijima (jednoprostorni):
- Smeštaj u 1/4 krevetnom studiju + prevoz + 6-dnevni ski pas - 439 evra.
- Smeštaj u 1/3 krevetnom studiju + prevoz + 6-dnevni ski pas - 465 evra.
- Smeštaj u 1/2 krevetnom studiju + prevoz + 6-dnevni ski pas - 495 evra.

Za CONFORT varijantu aparmana doplata iznosi od 15 eur po osobi.

Smeštaj je u izabranim apartmanima, a cena je po osobi u slučaju da je apartman / studio u potpunosti popunjen, tj. da je u njemu smešteno onoliko ljudi koliko apartman / studio ima kreveta.
 - Ako u 6-krevetnom apartmanu boravi 5 osoba doplata po osobi iznosi 30 evra.
 - Ako u 6-krevetnom apartmanu borave 4 osobe doplata po osobi iznosi 75 evra.
 - Ako u 5-krevetnom apartmanu boravi 4 osoba doplata po osobi iznosi 30 evra.
 - Ako u 5-krevetnom apartmanu boravi 3 osoba doplata po osobi iznosi 80 evra.
 - Ako u 4-krevetnom apartmanu borave 3 osobe doplata po osobi iznosi 45 evra.
 - Ako u 4-krevetnom apartmanu borave 2 osobe doplata po osobi iznosi 130 evra.

 - Ako u 4-krevetnom studiju borave 3 osobe doplata po osobi iznosi 40 evra.
 - Ako u 4-krevetnom studiju borave 2 osobe doplata po osobi iznosi 120  evra.
 - Ako u 3-krevetnom studiju borave 2 osobe doplata po osobi iznosi 65  evra.

Sopstveni prevoz: Putnicima koji putuju sopstvenim prevozom, odobrava se odgovarajuće umanjenje od navedene paketne cene aranžmana. Broj putnika na sopstvenom prevozu je ograničen.

Bez skipasa: Ukoliko se ne koristi usluga skipasa, obračunava se, u zavisnosti od uzrasne kategorije skijaša, pripadajuće umanjenje u odnosu na definisanu cenu kompletnog paket aranžmana.

Aranžman obuhvata:
- Prevoz visokokvalitetnim turističkim autobusom (AC/TV) na relacijii Beograd - Val Thorens - Beograd.
- 7 noćenja - najam izabranog apartmana / studija u Val Thorensu. Aparmani su standarno opremljeni i sadrže kuhinju sa šporetom, frižiderom i osnovnim setom posuđa. Svaki apartman sadrži kupatilo sa WC-om.
- Šestodnevni ski pas za Val Thorens deo (150km staza).

Ski pas: Osnovni ski pas za Val Thorens (150 km staza) uračunat u cenu aranžmana. Doplata za skipas za sve Tri Doline (600 km staza) iznosi 40 evra.

Boravišna taksa:
U cenu nije uračunata boravišna taksa. Plaća se prema važećem cenovniku na recepciji.
Nismo u mogućnosti da garantujemo cenu turističke takse, obzirom da je podložna promenama koje zavise od odluka lokalne samouprave.

Posteljina i peškiri:
Ukoliko ne želite da nosite sopstvenu posteljinu moraćete da doplatite 10ak evra, koliko košta i usluga rentiranja peškira. Preporuka je poneti sopstvene peškire i posteljinu.

Depzit:
Depozit za apartmane iznosi od 250 do 500 evra po apartmanu (što zavisi od vrste i veličine apartmana), a plaća se isljučivo platnom karticom sa kojih se rezerviše - blokira odgovarajući iznos. Uplata depozita gotovinom nije moguć. Na kraju boravka, prilikom razduživanja apartmana od strane odgovarajuće službe rezervisani iznos depozita se deblokira sa računa platne kartice.

Završno čišćenje:
Apartman je potrebno srediti, očistiti i dovesti u red da bude u stanju kakav je bio pre ulaska. Ukoliko želite za to angažovati službu za čišćenje, moraćete izdvojiti dodatnih 50-80 evra u zavisnosti od veličine apartmana.

 NAPOMENE:
Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus. Proceduru kako postati član možete videti ovde.
Za ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja.
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta.
• Organizator putovanja ne može uticati na spratnost smeštaja i deo zgrade. Raspodelu soba vrši recepcija po dolasku putnika. SkiBus će proslediti zahteve i želje putnika, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. 
• Za putovanje u inostranstvo putnik mora imati važeću putnu ispravu. Službenik agencije (organizatora putovanja, ili pak subagenta-posrednika, kod koga se uplata vrši ) nije ovlašćen da utvrđuje validnost putnih i drugih isprava i dokumenata.
• Organizator ne snosi odgovornost za ne dobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
• Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
• Organizator putovanja može zahtevati povećanje ugovorene cene ako je nakon zaključenja ugovora došlo do promene u kursu razmene valute, ili do promene u tarifama prevoznika koje utiču na cenu putovanja, kao i u drugim slučajevima predviđenim zakonom.

POGLEDAJTE JOŠ:
- O 3 Doline, mape, ski info
- O dolini BellVille, mestima Saint Martin, Les Menuires, Val Thorens
- O dolini Meribel
- O dolini Courchevel


Detaljnije o ski centru: Tri doline - Les 3 vallees

Snežni dragulj Francuske sa neverovatnih 600 km staza!

Tri doline raj u Alpima, najprestižnije Francusko skijalište, najviši skijaški centar u Evropi, deo najvećeg skijaškog kompleksa na svetu. Ako mislite da to nije dovoljno, znajte da nigde više ne možete dobiti.

Detaljnije...