closinglevo.jpg closingdesnonojoint.jpg

Trodnevno vikend skijanje i praznične ski ture na Kranjskoj Gori


Kranjska Gora je smeštena u dolini izmedju Karavanki i Julijskih Alpa, na tromedji Slovenije, Austrije i Italije.

Ski liftovi i skijaški tereni se prostiru po padinama Vitranca, od Kranjske Gore do Planice, na nadmorskoj visini 800-1570m. Gostima su na raspolaganju 19 žičara i 13,2 km skijaških staza.

Ova ponuda obuhvata produžene ski vikend aranžmane kao i prazniča (Sretenje) skijanja. Smeštaj je u hotelima u Kranjskoj Gori ili Podkorenu. Postoji mogućnost organizavcije fakultativnih izleta u obližnje ski centre koji su u sistemu skipasa Slovenski alpi.


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

Sretenjsko skijanje - Kranjska Gora, 13-17. februar 2020.

13-17. februar 2020. četvorodnevni ski aranžman tokom praznika Sretenje u Kranjskoj Gori u Sloveniji sa 4-dnevnim skipasom Julian Alps, smerštajem u izabranom hotelu na bazi 4 polupansiona i autobuskim prevozom.
Kranjska Gora je smeštena u dolini između Karavanki i Julijskih Alpa, na tromeđi Slovenije, Austrije i Italije. Ski liftovi i skijaški tereni se prostiru po padinama Vitranca, od Kranjske Gore do Planice, na nadmorskoj visini 800-1570m. Gostima su na raspolaganju 19 žičara i 13,2 km skijaških staza. Cena od 349 evra.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Kranjska Gora

Kranjska Gora je smeštena u dolini izmedju Karavanki i Julijskih Alpa, na tromedji Slovenije, Austrije i Italije. Sa svojim impozantnim vrhovima i tajanstvenim šumama, predstavlja izazov za skijaše, planinare i alpiniste. Kao važan zimski sportski centar poznata je po takmičenjima za Svetski kup u skijanju i skijaškim letovima na velikoj skakaonici na Planici.

Detaljnije...