Skijalište Les 2 Alpes nudi 220 km skijaških staza koje se prostiru od 1300 do 3600 m/nv. Skijaši svih uzrasta i novoa znaja lako mogu pronaći za sebe odrovarajuće staze. Na raspolaganju je 11 crnih, 14 crvenih, 27 plavih i 17 zelenih staza. Na skijalištu je instalirano 54 raličitih žičara - liftova kao i 78 topova za zasnežavanje staza. Na raspolaganju je staza za border-ski kros, snežni park, half pipe, staze za skijaško trčanje.
"Les 2 Alpes" apartmani se nalaze u raznim rezidencijama u kompleksu Les2Alpes 1800 - koji predstavlja pravi mali nezavisni gradić (nalazi se na 1800 m/nv). U celom kompleksu je zahvaljujući izgrađenom sistemu ski puteva, omogućen direktan izlazak na same staze, kao i povratak sa staza do apartmana.

Detaljnije...


Residencija se nalazi u samom centru Les 2 Alpes-a na 1650m/nv, na trgu u Venosc u neposrednoj blizini mnoštva radnji, kafea, restorana, a istovremeno sa predivnim pogledom na planinske vrhove. Rezidencija je udaljena 100 metara od žicare Diable - na oko 2 minuta hoda. Super Venosc žicara je na 5 min hoda.

Supermarket i pekara su u neposrednoj blizini.

Detaljnije...