15-19. februar 2017. - SRETENJE. Iskoristite Sretenje praznike i tokom 5-dnevnog boravka u blizini grada Villach skijajte četiri dana u četiri najbolja skijališta, nama najbliže austrijske regije Koruške (aus. Kärnten, eng. Carinthia): Nassfeld, Bad Kleimkirchheim, Gerlitzen i Katschberg. Smeštaj je u mestu Steindorf u blizini Villacha ili u samom gradu Villalch jednom od centara Koruške regije, odakle se svakoga dana odlazi na novi skijaški izlet.
Cena od 299 evra.


Detaljnije...


15-19. februar 2017. - SRETENJE. Iskoristite Sretenje praznike i tokom 5-dnevnog boravka u gradu Villachu skijajte četiri dana u četiri različita skijališta, nama najbliže austrijske regije Koruške (aus. Kärnten, eng. Carinthia): Tarvisio,  Goldeck, Gerlitzen i Katschberg. Smeštaj je u gradu Villalch-u, odakle se svakoga dana odlazi na novi skijaški izlet i destinaciju. Skijašima će pored skijanja na različitim skijaškim destinacijama, boravak biti upotpunjen i mnogim sadržajima koji nudi grad Villach.
Cena od 279 evra.


Detaljnije...


15-19. februar 2017. - SRETENJE. Sretenjske praznike i nerade dane iskoristite na pravi način. Pođite u nezaboravnu petodnevnu skijašku avanturu - SKI SAFARI INTERNATIONAL - koja omogućava skijanje u čak tri države i pet različitih skijališta: Sloveniji - Kranjska Gora (1 dan), Italiji - Tarvisio (2 dan), Austriji - Arnoldstein (3 dan) i Gerlitzen (4 dan) i Sloveniji - Vogel (5 dan). Smeštaj je u hotelu Krim na Bledu, odakle se svakoda dana putuje na novu skijašku destinaciju. Skijašima je pored raznovrsnosti skijališta koja se nalaze u tri različite države, na raspolaganju prijatan i ugodan boravak u prelepom zimskom ambijentu Bleda. Cena paketa od 239 evra.


Detaljnije...