27-29. januar 2017. - produženi ski vikend. Pođite u nezaboravnu trodnevnu skijašku avanturu - SKI SAFARI - koja omogućava skijanje u čak tri države u tri različita skijališta: Sloveniji - Krvavec (1 dan), Italiji - Sella Nevea (2 dan) i Austriji - Arnoldstein (3 dan). Smeštaj je u hotelu Krim na Bledu, odakle se svakoda dana putuje na novu skijašku destinaciju. Skijašima je pored raznovrsnosti skijališta koja se nalaze u tri različite države, na raspolaganju prijatan i ugodan boravak u prelepom zimskom ambijentu Bleda. Cena paketa od 159 evra.


Detaljnije...


15-19. februar 2017. - SRETENJE. Sretenjske praznike i nerade dane iskoristite na pravi način. Pođite u nezaboravnu petodnevnu skijašku avanturu - SKI SAFARI INTERNATIONAL - koja omogućava skijanje u čak tri države i pet različitih skijališta: Sloveniji - Kranjska Gora (1 dan), Italiji - Tarvisio (2 dan), Austriji - Arnoldstein (3 dan) i Gerlitzen (4 dan) i Sloveniji - Vogel (5 dan). Smeštaj je u hotelu Krim na Bledu, odakle se svakoda dana putuje na novu skijašku destinaciju. Skijašima je pored raznovrsnosti skijališta koja se nalaze u tri različite države, na raspolaganju prijatan i ugodan boravak u prelepom zimskom ambijentu Bleda. Cena paketa od 239 evra.


Detaljnije...


15-19. februar 2017. - SRETENJE. Provedite Sretenjske praznike i iskoristite te dane na pravi način. Pođite u nezaboravnu petoodnevnu skijašku avanturu - SKI SAFARI SLOVENIJA - koja omogućava skijanje u ski centrima: Krvavec, Kranjska Gora,Vogel i Cerkno. Smeštaj je u hotelu Ribno na Bledu, odakle se svakoda dana putuje na novu skijašku destinaciju. Skijašima je pored raznovrsnosti skijališta, na raspolaganju ugođaj i prijatan boravak u prelepom zimskom ambijentu Bleda. Cena paketa, koji uključuje prevoz, 4 noćenja i 4-dnevni skipas - 199 evra.


Detaljnije...


10-12. mart 2017. - produženi ski vikend. Pođite u nezaboravnu trodnevnu skijašku avanturu - SKI SAFARI - koja omogućava skijanje u tri države u tri različita skijališta: Sloveniji - Krvavec (1 dan), Italiji - Sella Nevea (2 dan) i Austriji - Arnoldstein (3 dan). Smeštaj je u hotelu Krim na Bledu, odakle se svakoda dana putuje na novu skijašku destinaciju. Skijašima je pored raznovrsnosti skijališta koja se nalaze u tri različite države, na raspolaganju prijatan i ugodan boravak u prelepom zimskom ambijentu Bleda. Cena paketa od 159 evra.


Detaljnije...


U toku letnjih meseci, organizuju se višednevni aranžmani na Azurnoj obali. Smeštaj je apartmanskog tipa, a nalazi se u mondenskom Antibu. Aranžman pored boravka na moru (najčešće osmodnevnog) ukiljučuje i dva dana boravka u Sloveniji u dolasku, kao i celodnevnu posetu nekom od evropskih gradova u povratku (najčešće Milano).
Antib (fr. Antibes) je jedno od najpoznatijih letovališta na Azurnoj obali (fr. Côte d Azur), savršeno je pozicionirano između velikih centara Nice, od koje je udaljen oko 20 km i Kana, od koga je udaljen oko 12 km. Poznat po shoppingu, jahtama, Piccassovom muzeju u srednjovjekovnom dvorcu Château Grimaldi, nekadašnjim gradskim zidinama (po kojima se i danas može šetati), a najviše po prelepim peščanim i šljunkovitim plažama i čistom, toplom moru. Antib je uspeo da sačuva istorijski šarm, ali i da održi dobar provod i noćni život.

U jednom programu imaćete priliku da upoznate blagodeti prirode Slovenije (Bledsko jezero i terme Snovik) i upoznate Ljubljanu u letnjim večerima, boravite na fascinantnoj Azurnoj obali, gde ćete pored kupanja, uživanja i provoda imati prilike da vidite Nicu, Kan i Monte Karlo. Za sam kraj programa planiran je celodnevni obilazak Milana, osim ako to programom drugačije ne bude navedeno. Ovaj aranžman je tako koncipiran da se putuje isključivo noću, pa same vožnje ne bi trebalo da predstavljaju naročit problem.


Detaljnije...