Provedite svoj odmor u nezaboravnom zimskom ambijentu jednog od najboljih svetskih skijališta - ski centru Les 2 Alpes. Čeka vas šestodnevno skijanje u ski centru, u čijem sklopu je i najveći skijaški glečer Evrope. Izuzetna visinska razlika na kojoj se prostire skijalište, od 1200n/nv do fascinantnih 3568m/nv, omogućava izuzetno kvalitetno skijanje na jako dugim i perfektno sređenim stazama. Snega u ovo doba godine ima više nego dovoljno (ovde se skija čak i u letnjim mesecima), a dodatni sadržaji koje ovo turističko mesto pruža upotpuniće vaš boravak.
First minute cena paketa, koji uključuje prevoz, sedmodnevni apartmanski smeštaj i šestodnevni skipas - 329 evra.

Detaljnije...


31.03 - 07.04 2018. - Uskršnje skijanje na Les 2 Alpes-u
Provedite Uskršnje praznike u nezaboravnom zimskom ambijentu ski centra Les 2 Alpes. Polazak iz Beograda je u petak, neposredno pred dečiji uskršnji praznik, a povratak u narednu nedelju u poslepodnevnim satima. Čeka vas sedmodnevno skijanje u jednom od najvišljih francuskih ski centara, u čijem sklopu je i najveći skijaški glečer Evrope. Najviša tačka ski centra 3568m i najniža na visini od svega 1200m omogućava vam izuzetno skijanje na jako dugim i perfektno sređenim stazama. Snega u ovo doba godine ima više nego dovoljno, a dodatni sadržaji koje ovo turističko mesto pruža upotpuniće vaš boravak...

Glečer Les 2 Alpes-a omogućava skijanje tokom cele godine, a upravo udruženje SkiBus organizuje u ovom skijalištu svoj jedinstveni ski & swim program.. Cena paketa prevoz + smeštaj u petokrevetnim studijima + skipas - 329 evra.

Detaljnije...