closinglevo.jpg closingdesnonojoint.jpg

Skijajte u najvećem ski centru na svetu - 3 Doline na impozantnih 600km staza. Smeštaj je u čuvenom Val Thorensu, najvišem turističkom mestu u Evropi, na 2300mnv. Skijalište nudi vrhunske staze i obilje snega izuzetnog kvaliteta, a samo mesto nezaboravan provod do ranih jutarnjih sati. Paket aranžman uključuje: prevoz, smeštaj i šestodnevni ski pas.
First minute cena paketa, koji uključuje prevoz, sedmodnevni apartmanski smeštaj i šestodnevni skipas - 515 evra.

Detaljnije...


14-21. mart 2020. - Skijajte u najvećem ski centru na svetu - 3 Doline na impozantnih 600km staza. Smeštaj je u čuvenom Val Thorensu, najvišem turističkom mestu u Evropi, na 2300mnv. Skijalište nudi vrhunske staze i obilje snega izuzetnog kvaliteta, a samo mesto nezaboravan provod do ranih jutarnjih sati. Paket aranžman uključuje: prevoz, smeštaj i šestodnevni ski pas.
First minute cena paketa, koji uključuje sedmodnevni apartmanski smeštaj i šestodnevni skipas - 435 evra.

Detaljnije...


21-28. mart 2020. - Skijajte u najvećem ski centru na svetu - 3 Doline na impozantnih 600km staza. Smeštaj je u čuvenom Val Thorensu, najvišem turističkom mestu u Evropi, na 2300mnv. Skijalište nudi vrhunske staze i obilje snega izuzetnog kvaliteta, a samo mesto nezaboravan provod do ranih jutarnjih sati. Paket aranžman uključuje: prevoz, smeštaj i šestodnevni ski pas.
First minute cena paketa, koji uključuje sedmodnevni apartmanski smeštaj i šestodnevni skipas - 409 evra.

Detaljnije...


28. mart - 04. april 2020. - Skijajte u najvećem ski centru na svetu - 3 Doline na impozantnih 600km staza. Smeštaj je u čuvenom Val Thorensu, najvišem turističkom mestu u Evropi, na 2300mnv. Skijalište nudi vrhunske staze i obilje snega izuzetnog kvaliteta, a samo mesto nezaboravan provod do ranih jutarnjih sati. Paket aranžman uključuje: prevoz, smeštaj i šestodnevni ski pas.
First minute cena paketa, koji uključuje sedmodnevni apartmanski smeštaj i šestodnevni skipas - 349 evra.

Detaljnije...