closinglevo.jpg closingdesnonojoint.jpg

Hotel Kopaonik - Brzeće

Kopaonikhotel brzece 150x

Iznad sela Brzeće, na istočnim obroncima Kopaonika na 1.100 metara nadmorske visine, okružen sportskim terenima očekuje Vas Apart Hotel Kopaonik. Objekat je apartmansko hotelskog tipa sa dve zvezdice. U toplom i intimnom ambijentu smešteni su restoran, staklena bašta, kafe bar, noćni klub, TV sala, sala za sastanke, prodavnica, prostorije za stoni tenis i bilijar, ski servis i ski ostava. U samom objektu prisutna je wireless Internet konekcija koja je za goste besplatna.

Objekat je apartmanskog tipa pete kategorije (56 simpleksa, 4 dupleksa i 1 de luxe apartman). U sastavu svakog apartmana nalazi se kompletno opremljena mini kuhinja, frižider, TV sa mogućnošcu prijema satelitskog i internog programa, telefon i kupatilo. Pored mogućnosti da sami spremite hranu u apartmanu, u hotelu se možete hraniti a la carte (internacionalna i domaća kuhinja) ili pretplatom na pansionski doručak, ručak i večeru.

STANDART APARTMAN - STUIDIO

Svaki apartman poseduje: Rum servis, Besplatni Internet, Televizor, Kuhinju, Kupatilo, Telefon, Parking, Skijašnicu.

Koncept Standard apartmana je orijentisan ka funkcionalnosti koja je podržana zadovoljavajučim komforom čime ovi apartmani nude izuzetno povoljan boravak u planinskim uslovima.

Ovi apartmani se sastoje od kompletno opremljene kuhinje, kupatila sa kadom i dnevnog boravka u kome se nalaze jedan francuski krevet i trosed na razvlačenje, tv sa satelitskim prijemom i telefon.