closinglevo.jpg closingdesnonojoint.jpg

Hoteli Hit Alpinea - Kranjska Gora

Akcionarsko društvo za turizam i hotelijerstvo Hit Alpinea d.d., sa dugogodišnjom tradicijom u i međunarodnom prepoznatljivošću u svom sastavu imaju 4 smeštajna objekta u Kranjskoj Gori.

Hotel Kompas

Kompas je u samom podnožju skijališta. Okružuju ga prostran hotelski vrt i zeleni travnjaci. Ima 156 udobnih i savremenih soba. Sobe imaju tuš, bežicni internet, digitalnu televiziju, telefonsku liniju, sef i fen za kosu. Isprobajte bogatu kulinarsku ponudu i uživajte u velnesu sa bazenom, saunama, masažnim salonom i potpunom negom i nauživajte se na suncu na terasi bazena. Centar za relaksaciju u okviru hotela obuhvata zatvoren bazen i mali decji bazen sa toboganom. Nakon posete finskoj sauni ili opuštanja u turskoj kupki sa parom, aktivirajte krvotok u hladnom bazenu. Uživajte na suncu na terasi bazena. Diskoteka je primerena i za decju animaciju sa muzikom i plesom.

Ramada Resort

Uz samo skijalište, u podnožju skijaškog raja, dominira Ramada Resort Kranjska Gora. Uredene sobe sa pogledom na čudesan alpski svet pružice vam udoban i živopisan odmor. Kupanje u zastakljenom akva-parku u sred skijališta narocito je zimi nezaboravno iskustvo. Hotel je od centra Kranjske Gore udaljen svega sto metara.
Sobe sa četiri zvezdice, a kojih ima 118, kompletno su opremljene za opušten predah: bežicni pristup internetu, TWC, kablovska televizija i radio, mini bar i direktna telefonska linija. Ležaji u hotelu mogu da budu i odvojeni. Bazenski kompleks sa 400 m2 vodenih površina. Zaplivajte u zatvorenom bazenu u vodi koja zagrejana na 30 stepeni, ili se baš zagrejte u whirlpool-u na 36 stepeni. U svetu saunâ isprobajte finsku, infra i tursku saunu.
Dolaskom zimske sezone iza hotela Ramada Resort aktivira se čuvena snežna plaža koja je tokom nekoliko meseci društveni centar Kranjske Gore. Upravo se uz skijalište stvara vreva, razmenjuju se veseli osmesi i sklapaju nova prijateljstva.

Ramada Hotel & Suites

amada Hotel & Suites Kranjska Gora je arhitektonska posebnost Kranjske Gore. Prijatne i dobro opremljene sobe sa pogledom na planine i uredena okolina primereni su pre svega za goste koji na odmoru očekuju vrhunsku udobnost. Hotel je od skijališta udaljen manje od 100 m. Zahvaljujuci dobrom položaju uz glavnu pešacku stazu, društveni dogadaji su uvek na korak od vas.
Ramada Hotel Suites Kranjska Gora ima 110 estetski osmišljenih i udobnih soba. Medu njima se isticu antisepticke sobe za alergijski osetljive goste, dve vece sobe nadstandardne površine (51 m2) i sobe sa  vodenim krevetom. U sobama su francuski ležajevi kojima mogu da se dodaju pomocni ležajevi. Imaju TWC kupatila, kablovsku televiziju, bežicni internet, mini-bar i sef. Vecina soba ima balkon.
U kompleksu Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora ceka vas pregršt kulinarskih iznenadenja. U samouslužnom restoranu pripremaju se majstorski specijaliteti svetskih kuhinja. Kafe-bar Prisank poznat je ljubiteljima poslastica robne marke Slatka Julija. Pab Legende opremljen je u stilu irskog paba, a nudi vam bogat izbor svetskih piva i viskija.

Apartmani Vitranc

Zapocnite dan uz pogled na odlicno pripremljene skijaške staze. Skijalište je od apartmanâ Vitranc udaljeno samo 50 metara. Doživite pravo planinsko leto u podnožju Vitranca. Uživajte u aktivnom odmoru. Kranjska Gora ce vas napuniti energijom, adrenalinom i zadovoljstvom. Apartmani sa tri zvezdice imaju kuhinju, trpezariju, dnevnu sobu, kupatilo, balkon i spavacu sobu sa dve ili tri kreveta. Mogu se dodati još dva ležaja. Apartmani imaju bežicni pristup internetu, kablovsku televiziju, frižider, mikrovalna pecnica i telefon.
Apartmani Vitranc imaju kuhinju. Pošto je prodavnica sa namirnicama u blizini, priprema hrane je jednostavna. partmani nude velnes usluge u okviru zajednicke ponude lanca Hit Holidays Kranjska Gora. Zbog blizine svih objekata, iz jednog u drugi objekat prelazi se brzo i jednostavno. Hoteli Ramada Resort, Kompas i Alpina nalaze se u neposrednoj blizini apartmana.