closinglevo.jpg closingdesnonojoint.jpg

Hotel Kristal - Bohinj

Hotel Kristal - Bohinj je porodični hotel u mestu Ribčev Laz, nedaleko od bohinjskog jezera, na periferiji Nacionalnog parka Triglav. Hotel je unapređen i renoviran u domaćem stilu, pružajući gostima mogućnost autentičnog upoznavanja karakteristika ovoga kraja Slovenije.

U hotelu je na raspolaganju finska sauna kao i salon za masažu. Tokom popodneva i večeri možete se opustiti u zimskoj bašti ili kontel baru sa otvorenim kaminom. Hotel ima veliki privatni parking kao i ostavu za skijasšku opremu, možete spremiti svoju ski opremu u spremište za skije.

Hotel Kristal ima kapacitet do 70 gostiju, sa 30 prijatnih i moderno opremljenih soba sa ukupno 60 - 70 kreveta. Sobe su dvokrevetne, trokrevetne i četverokrevetne. U svakoj sobi je dostupno: tuš i wc, mini bar, sef, telefon, tv prijemnik, fen za kosu, internet konekcija. Većina soba ima balkon s pogledom na okolne planine.

Hotel Kristal se nalazi u selu Ribčev Laz, na glavnom putu koji vodi od Bohinjske Bistrice do Bohinjskog jezera. Ako idete ka jezeru, možete ga videti na levoj strani puta, na početku sela Ribčev Laz. GPS koordinate: S 46.273707  V 13.894601