closinglevo.jpg closingdesnonojoint.jpg

Hotel Kompas - Bled

Hotel Kompas**** se nalazi u samom srcu Bleda. Izgrađen u originalnom alpskom stilu, harmonično se uklapa sa prirodnim okruženjem, koje karakterišu visoke visoravni i vrhovi Julijskih Alpa. Jedinstvena lokacija pruža posetiocima nezaboravan pogled na Bledsko jezero i dvorac. Posebno očaravajuća karakteristika hotela je njegova terasa, gde se možete opustiti, prepustite se suncu i kupati unutar zastakljenog bazena koji nudi jedinstveni pogled na jezero. Masažni bazen i saune osiguravaju savršenu opuštenost, a tu su i fitness centar i teren za skvoš za one koji žele nešto aktivniji odmor.

Hotel ima veliki zastakljeni bazen, koji se nalazi na terasi hotela sa koga se u svim godišnjim dobima pruža jedinstven pogled na Bledsko jezero i dvorac. Stakleni zidovi se otvaraju u toplijim mesecima, dajući gostima pristup panoramskoj terasi, gde su na raspolaganju udobne ležaljke. Pored bazena, gosti hotela mogu se opustiti u vrućoj masažnoj kadi, kao i finskoj, turskoj i infracrvenoj sauni. Ulaz u bazen i korišćenje masažne kade su za goste hotela besplatni.

Sobe
Hotel  nudi 95 komfornih soba i prostranih apartmana pogodnih za porodice. Sobe su moderne, prijatno opremljene i klimatizovane, a često imaju balkon. Gosti mogu birati između soba sa pogledom na jezero ili soba sa pogledom na parking.
   - Dvokrevetne sobe, 18 m2
Sa bračnim ili odvojenim ležajima, kao i varijanti s pogledom na jezero. Sobe su klimatizovane sa TV-om, mini barom, radnim stolom. Kupatilo je sa tušem i fenom.
   - Family suit  apartmani, 27 m2
Klimatizovan, TV, radni sto, ima spavaću subu sa bračnim ležajem i kauč na razvlačenje u ulaznoj sobi, kupatilo sa tušem.
   - Dvokrevetne sobe Economy, 16 m2
Nalaze se u prizemlju ili podkrovlju hotela. Sa bračnim ili odvojenil ležajima. Sobe su klimatizovane sa TV-om, radnim stolom. Kupatilo je sa tušem.