closinglevo.jpg closingdesnonojoint.jpg

Les Valmonts - rezidencija

Apartmanski kompleks Valmonts de Cenis se nalazi pored staze, udaljen oko 300 m od najbliže žičare i oko 350 m od centra naselja Lanslebourg. Sastoji se od 176 apartmana raspoređenih u 4 velike zgrade izgrađene u tradicionalnom stilu od kamena i drveta.
Na raspolaganju gostima: WI-FI na recepciji, zatvoreni bazen besplatno, sauna i tursko kupatilo uz doplatu, prostorija za ostavljanje prtljaga i presvlačenje, zatvorena garaža uz doplatu.

Svi apartmani imaju ski boks i TV. Posteljina je uključena u cenu. Najam peškira je 8 Eur – komplet po osobi za smenu.

Apartman 2-4 osobe:
Dvoprostorni, cca 30 m2: trosed na razvlačenje u dnevnom boravku + francuski ležaj u spavaćoj sobi, opremljena kuhinja, kupatilo, odv. WC.

Apartman 4-6 osoba:
Troprostorni, cca 35 m2: trosed na razvlačenje u dnevnom boravku + francuski ležaj u spavaćoj sobi, + mala soba sa dva ležaja na sprat, opremljena kuhinja sa mašinom za sudove, kupatilo, odvojeni WC.

Apartman 6-8 osoba:
Troprostorni, cca 50 m2: trosed na razvlačenje u dnevnom boravku + francuski ležaj u spavaćoj sobi, + soba sa dva ležaja + niša sa dva ležaja na sprat, opremljena kuhinja sa mašinom za sudove, kupatilo, odvojeni WC.Video prezentacije ovog smeštaja