closinglevo.jpg closingdesnonojoint.jpg

Bonheur des pistes - Val Cenis

Apartmanska rezidencija "Bonheur des Pistes ***" se nalazi neposterno pored centralne gondole Vieux Moulin u naselju Val Cenis Lanslevillard. Izgrađena je 2007. godine i raspolaže apartmanima za 4 do 10 osoba. Pored recepcije, na raspolaganju gostima su sauna i jacuzzi koji se posebno plaćaju. U holu recepcije postoji Wi-fi zona, besplatno za sve goste. Svi koji dođu sopstvenim automobilom, imaju besplatno jedno parking mesto po apartmanu u pokrivenoj garaži rezidencije. Svaki apartman ima svoj ski boks u ostavi za skije. Udaljenost od najbliže staze je 0 metara, a od gondole 50 metara.

Gosti ove rezidencije imaju pravo besplatnog koriušćenja zatvorenog bazena u Sportskom centru u naselju.

Opis apartmana:

Apartman za 4 osobe: dvoprostorni, cca 32-35 m2: trosed na razvlačenje u dnevnom boravku + francuski ležaj u spavaćoj sobi, opremljena kuhinja, kupatilo, odvojeni WC. Balkon ili terasa.

Apartman za 6 osoba: troprostorni, cca 40-43 m2: trosed na razvlačenje u dnevnom boravku + francuski ležaj u spavaćoj sobi, + mala soba sa dva ležaja na sprat, opremljena kuhinja sa mašinom za sudove, kupatilo, odvojeni WC. Balkon ili terasa.

Apartman za 10 osoba: četvoroprostorni, cca 65 m2, većina na dva nivoa: trosed na razvlačenje u dnevnom boravku + francuski ležaj u spavaćoj sobi, + soba sa dva ležaja + niša sa dva ležaja na sprat, opremljena kuhinja sa mašinom za sudove, 2 kupatila, 2 odvojena WC-a. Balkon ili terasa.