Chatel apartmani

Apartmani koji su u ponudi se nalaze u smeštajnim objektima razmeštenim širom naselja Chatel. Oni se uvek nalaze u blizini stanice besplatog shutle-busa kojim se dolazi do polaznih stanica žičara koje vode na skijaške terene.

Apartmani nisu tipski, opremljeni su na različite načine, pa opisi apartmana nisu precizni i obavezujući. 

 - Studio za 3 osobe: Površine 20 m².
Sadrži: Kupatilo/toalet - Opremljenu čajnu kuhinju - Dnevnu sobu sa TV-om sa ležajem za 2 osobe na razvlačenje + 1 singl ležaj - Balkon - Parking.

 - Studio za 4 osobe: 25 - 28 m².
Sadrži: Kupatilo/toalet - Opremljenu čajnu kuhinju - Dnevnu sobu sa TV-om sa ležajem za 2 osobe na razvlačenje - Ležaj na sprat u ulaznom delu apartmana - Balkon - Parking.

 - Apartman dvoprostorni za 5 osoba - 30 / 35 m².
Sadrži: Kupatilo/toalet - Opremljenu čajnu kuhinju - Dnevnu sobu sa TV-om sa ležajem za 2 osobe na razvlačenje - Spavaća soba sa 1 francuskim ležajem ili 2 odvojena kreveta - 1 singl krevet u spavaćoj sobi ili u ulaznom delu apartmana - Balkon - Parking.

- Apartman troprostorni za 6 osoba - 45 / 50 m².
Sadrži: Kupatilo/toalet - Opremljenu čajnu kuhinju - Dnevnu sobu sa TV-om sa ležajem za 2 osobe na razvlačenje - Prva spavaća soba sa 1 francuskim ležajem ili 2 odvojena kreveta - Druga spavaća soba sa 1 francuskim ležajem ili 2 odvojena kreveta - Balkon - Parking.

.