17-20. decembar 2020. - SKI OPENING - BJELAŠNICA. Druga polovina decembra, sezone 20/21, rezervisana je za ski openinge na Bjelašnici, sa smeštajem u izvanrednim hotelima Hollywood 4* i Hills 5* na Ilidži u Sarajevu. Sama lokacija hotela izuzetno pogoduje odlasku na skijalište (izdvojena od gradske vreve, na samom rubu Sarajeva, najbliža je tačka iz grada do Bjelašnice). U okviru četvorodnevnog skijaškog aranžmana skijajte puna 3 dana (petak-nedelja) na olimpijskoj lepotici Bjelašnici i upoznajte ovaj ski centar koji je nepravedno bio zapostavljen od strane naših skijaša prethodne dve decenije. Boravak u Sarajevu, koji sa svojim jedinstvenim šarmom oličenim u spoju različitih kultura i vremenskih epoha, vrednost ovoga programa dodatno upotpunjuje. Gostima će na rapolaganju biti brojni wellnes i spa sadržaji hotela iz ponude, što će svakako boravak učiniti još prijatnijim i relaksiranijim. 
Aranžman uključuje: autobuski prevoz i sve nephodne transvere do skijališta, 3-dnevni skipas za ski centar Bjelašnica, kao i tri noćenja sa doručkom u hotelu Hollywood 4* li Hills 5* u Sarajevu. Cena od neverovatnih 99 evra.

Detaljnije...


24-27. decembar 2020. - SKI OPENING - BJELAŠNICA. Druga polovina decembra, sezone 20/21, rezervisana je za ski openinge na Bjelašnici, sa smeštajem u izvanrednim hotelima Hollywood 4* i Hills 5* na Ilidži u Sarajevu. Sama lokacija hotela izuzetno pogoduje odlasku na skijalište (izdvojena od gradske vreve, na samom rubu Sarajeva, najbliža je tačka iz grada do Bjelašnice). U okviru četvorodnevnog skijaškog aranžmana skijajte puna 3 dana (petak-nedelja) na olimpijskoj lepotici Bjelašnici i upoznajte ovaj ski centar koji je nepravedno bio zapostavljen od strane naših skijaša prethodne dve decenije. Boravak u Sarajevu, koji sa svojim jedinstvenim šarmom oličenim u spoju različitih kultura i vremenskih epoha, vrednost ovoga programa dodatno upotpunjuje. Gostima će na rapolaganju biti brojni wellnes i spa sadržaji hotela iz ponude, što će svakako boravak učiniti još prijatnijim i relaksiranijim. 
Aranžman uključuje: autobuski prevoz i sve nephodne transvere do skijališta, 3-dnevni skipas za ski centar Bjelašnica, kao i tri noćenja sa doručkom u hotelu Hollywood 4* li Hills 5* u Sarajevu. Cena od neverovatnih 99 evra.

Detaljnije...


12-16. februar 2021. - Skijajte za sretenjske praznike (subota-utorak) na olimpijskoj lepotici Bjelašnici, u okviru četvorodnevnog skijaškog aranžmana, sa smeštajem u Sarajevu, u jednom od najboljih hotela u BiH. Iskoristite neradne dane i mini odmor u trajanju od 4 dana provedite skijajući i uživajući na olimpijskoj planini Bjelašnici. Smeštaj u gradu Sarajevu upotpuniće vaš boravak i ponudiće obilje sadržaja i gastronomskih užitaka. Hoteli Holywood i Hills na Ilidži, kao jedni od najboljih hotela u Bosni, gostima će ponuditi obilje dodatnog sadržaja i boravak će učiniti prijatnim i relaksirajućim.  Aranžman uključuje: prevoz i sve nephodne transvere do skijališta, 4-dnevni skipas za ski centar Bjelašnica, kao i četiri noćenja sa doručkom u hotelu Hollywood ili Hills u Sarajevu. Cena od 179 evra.

Detaljnije...


03-09. januar 2021. - Sedmodnevni ski aranžman u Sarajevu sa mogućnošću skijanja na dve olimpijske lepoticeBjelašnici Jahorini. Skijaši mogu izabrati dva skijaška paketa. Jedan je sa 6-dnevnim skijanjem u ski centru Bjelašnica, a drugi omogućava ski safari varijantu u kojoj bi se 3 dana skijalo na Jahorini, a 3 dana na Bjelašnici. Posebnu vrednost ovog programa čini sama destinacija na kojoj se boravi, jer Sarajevo sa svojim autentičnim šarmom, u idiličnom zimskom ambijentu, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Izuzetno bogat sadržaj kojima raspolažu hoteli Hollywood 4* i Hills 5* na Ilidži, koji su u ponudi, značajno obogaćuju vrednost ovog ski aranžmana. Cena ski paketa od 199 evra.

Detaljnije...


10 - 16. januar 2021. - Šestodnevni ski aranžman u Sarajevu sa skijanjem na dve olimpijske lepotice: Jahorini i Bjelašnici. Posebnu vrednost ovog programa čini sama destinacija na kojoj se boravi, jer Sarajevo sa svojim autentičnim šarmom, u idiličnom zimskom ambijentu, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Izuzetno bogat sadržaj kojima raspolažu hoteli Hollywood 4* i Hills 5* na Ilidži, koji su u ponudi, značajno obogaćuju vrednost ovog ski aranžmana. Cena ski paketa od 285 evra.

Detaljnije...


U terminu 10-16. januar 2021. tokom dečijeg zimskog raspusta, SkiBus u Sarajevu, organizuje jedinstveni SkiBus dečiji ski safari kamp na kome će deca imati mogućnost da skijaju na olimpijskim lepoticama Jahorini i Bjelašnici. Mališani i školarci, učesnici ski kampa, radiće po specijalno kreiranom programu ski obuke, koju će sprovoditi naši najkvalitetniji ski instruktori - mentori kampa. Sama destinacija na kojoj se boravi, grad Sarajevo, sa svojim autentičnim šarmom, u idiličnom zimskom ambijentu, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Izuzetno bogat sadržaj kojim raspolaže hotel Hollywood 4*na Ilidži, značajno obogaćuje vrednost ovog ski aranžmana. Cena ski paketa od 419 evra.

 

Detaljnije...


31. januar - 06. februar 2021. - Sedmodnevni ski aranžman u Sarajevu sa mogućnošću skijanja na dve olimpijske lepoticeBjelašnici Jahorini. Skijaši mogu izabrati dva skijaška paketa. Jedan je sa 6-dnevnim skijanjem u ski centru Bjelašnica, a drugi omogućava ski safari varijantu u kojoj bi se 3 dana skijalo na Jahorini, a 3 dana na Bjelašnici. Posebnu vrednost ovog programa čini sama destinacija na kojoj se boravi, jer Sarajevo sa svojim autentičnim šarmom, u idiličnom zimskom ambijentu, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Izuzetno bogat sadržaj kojima raspolažu hoteli Hollywood 4* i Hills 5* na Ilidži, koji su u ponudi, značajno obogaćuju vrednost ovog ski aranžmana. Cena ski paketa od 199 evra.

Detaljnije...


U terminu 31. januar-06. februar 2021. tokom dečijeg zimskog raspusta, SkiBus u Sarajevu, organizuje jedinstveni SkiBus dečiji ski safari kamp na kome će deca imati mogućnost da skijaju na olimpijskim lepoticama Jahorini i Bjelašnici. Mališani i školarci, učesnici ski kampa, radiće po specijalno kreiranom programu ski obuke, koju će sprovoditi naši najkvalitetniji ski instruktori - mentori kampa. Sama destinacija na kojoj se boravi, grad Sarajevo, sa svojim autentičnim šarmom, u idiličnom zimskom ambijentu, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Izuzetno bogat sadržaj kojim raspolaže hotel Hollywood 4*na Ilidži, značajno obogaćuje vrednost ovog ski aranžmana. Cena ski paketa od 419 evra.

 

Detaljnije...


07-13. februar 2021. - Sedmodnevni ski aranžman u Sarajevu sa mogućnošću skijanja na dve olimpijske lepoticeBjelašnici Jahorini. Skijaši mogu izabrati dva skijaška paketa. Jedan je sa 6-dnevnim skijanjem u ski centru Bjelašnica, a drugi omogućava ski safari varijantu u kojoj bi se 3 dana skijalo na Jahorini, a 3 dana na Bjelašnici. Posebnu vrednost ovog programa čini sama destinacija na kojoj se boravi, jer Sarajevo sa svojim autentičnim šarmom, u idiličnom zimskom ambijentu, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Izuzetno bogat sadržaj kojima raspolažu hoteli Hollywood 4* i Hills 5* na Ilidži, koji su u ponudi, značajno obogaćuju vrednost ovog ski aranžmana. Cena ski paketa od 199 evra.

Detaljnije...


30.januar-02. februar 2021. - Skijajte na olimpijskim lepoticama Bjelašnici i Jahorini, u okviru četvorodnevnog skijaškog aranžmana, sa smeštajem u Sarajevu, u jednom od najboljih hotela u BiH. Iskoristite neradne dane i mini odmor u trajanju od 4 dana provedite skijajući i uživajući na olimpijskoj planini Bjelašnici. Smeštaj u gradu Sarajevu upotpuniće vaš boravak i ponudiće obilje sadržaja i gastronomskih užitaka. Hoteli Holywood i Hills na Ilidži, kao jedni od najboljih hotela u Bosni, gostima će ponuditi obilje dodatnog sadržaja i boravak će učiniti prijatnim i relaksirajućim.  Aranžman uključuje: prevoz i sve nephodne transvere do skijališta, 3-dnevni skipas za ski centar Bjelašnica, opciono 1-dnevni skipas za ski centar Jahorina kao i četiri noćenja sa doručkom u hotelu Hollywood ili Hills u Sarajevu. Cena od 169 evra.

Detaljnije...


06-10. februar 2021. - Skijajte na olimpijskim lepoticama Bjelašnici i Jahorini, u okviru petodnevnog skijaškog aranžmana, sa smeštajem u Sarajevu, u jednom od najboljih hotela u BiH. Napravite mali odmor u trajanju od 5 dana i provedite ga skijajući i uživajući na olimpijskim planinama Bjelašnici i Jahorini. Smeštaj u gradu Sarajevu upotpuniće vaš boravak i ponudiće obilje sadržaja i gastronomskih užitaka. Hoteli Holywood i Hills na Ilidži, kao jedni od najboljih hotela u Bosni, gostima će ponuditi obilje dodatnog sadržaja i boravak će učiniti prijatnim i relaksirajućim.  Aranžman uključuje: prevoz i sve nephodne transvere do skijališta, 4-dnevni skipas za ski centar Bjelašnica, opciono 1-dnevni skipas za ski centar Jahorina kao i pet noćenja sa doručkom u hotelu Hollywood ili Hills u Sarajevu. Cena od 199 evra.

Detaljnije...