Ski opening AUS - ITA, 21-23. decembar 2019.
Otvorite ski sezonu skijajući tri dana u tri različita skijališta: Arnoldstein u austrijskoj pokrajunu Koruška  kao i dva skijališta u italijanskoj pokrajini Frulija na samoj granici sa Slovenijom i Austriji: Sella Nevea i Tarvisio. Smeštaj je u slovenačkom pograničnom mestu Jesenice, odakle se svakoga dana odlazi na novi skijaški izlet i destinaciju. Skijašima će pored skijanja na različitim ski centrima, boravak biti upotpunjen i prijatnim ambijentom novo - renoviranog hotela "Kazina" u Jesenicama.
Cena od 165 evra.

Detaljnije...


14-17. februar 2020. - SRETENJE. Sretenjske praznike i neradne dane iskoristite na pravi način. Pođite u nezaboravnu četvorodnevnu skijašku avanturu - SKI SAFARI INTERNATIONAL - koja omogućava skijanje u čak tri države i četiri različita skijališta: Sloveniji - Kranjska Gora (1 dan), Italiji - Sella Nevea (2 dan), Austriji - Goldeck (3 dan), Italiji -  Tarvisio (4 dan). Smeštaj je u hotelima Krim, Jadran, Savica i Ribno na Bledu, odakle se svakoda dana putuje na novu skijašku destinaciju. Skijašima je pored raznovrsnosti skijališta koja se nalaze u tri različite države, na raspolaganju prijatan i ugodan boravak u prelepom zimskom ambijentu Bleda. Cena paketa od 199 evra.

Detaljnije...


14-17. februar 2020. - SRETENJE. Iskoristite Sretenje praznike i tokom 4-dnevnog boravka u graduu mesti Jesenice u Sloveniji skijajte četiri dana u tri različita skijališta, jedno  najbližoj austrijskoj regiji Koruška (aus. Kärnten, eng. Carinthia): Goldeck kao i dva skijališta u italijanskoj pokrajini Frulija na samoj granici sa Slovenijom i Austrijom: Sella Nevea i Tarvisio. Smeštaj je u slovenačkom pograničnom mestu Jesenice, odakle se svakoga dana odlazi na novi skijaški izlet i destinaciju. Skijašima će pored skijanja na različitim ski centrima, boravak biti upotpunjen i prijatnim ambijentom novo - renoviranog hotela "Kazina" u Jesenicama. Cena od 235 evra.

Detaljnije...


Novogodišnje skijanje ITALIJA-AUSTIJA - ski safari program, 29.12-02.01.2020.
Iskoristite novogodišnje praznike i upriličite petodnevno skijanje u Italiji i Austriji u okviru samo jednog programa. Program će se realizovati u čak četiri skijališta: Arnoldstein i Goldeck u austrijskoj pokrajuni Koruška, kao i Sella Nevea i Tarvisio u italijanskoj pokrajini Frulija (na samoj granici sa Slovenijom i Austrijom). Smeštaj je u novom aparthotelu Kazina u slovenačkom pograničnom mestu Jesenice, odakle se svakoga dana odlazi na različiti skijaški izlet i destinaciju u ovoj jedinstvenoj ski safari avanturi. Skijašima će pored skijanja na različitim ski centrima, boravak biti upotpunjen i prijatnim ambijentom renoviranog hotela "Kazina" u Jesenicama. Cena aranžmana, koji uključuje prevoz, pet noćenja i 5-dnevni JulianAlps skipas, od 279 evra.

Detaljnije...