Utisci i reportaže

Utisci i reportaže su forme koje sadrže tekstualne opise ski centara i ostalih destinacija i slike koje se mogu priložiti uz tekst bolje ga pojašnjavajući.

Utisak i reportaža može pripadati određenoj destinaciji (ski centri i sve ostale destinacije) i/ili određenoj ponudi – programu na koje se putovanje, u organizaciji SkiBusa, odnosilo.

Prilikom formiranja utiska i reportaže, morate odabrati iz padajućeg menija ili destinaciju ili ponudu kojoj utisak pripada ili i jedno i drugo.

Pošaljite vaš utisak i reportažu za određeni ski centar ili neku drugu destinaciju. Pošaljite vaš utisak i reportažu sa određenog programa u organizaciji SkiBusa. Vaš trud će pomoći posetiocima, da imaju jasniji uvid u destinacije i programe putovanja, sagledane iz ugla krajnjih skijaša i putnika.

Ukoliko ono što nam pošaljete kao utisak za konkretan ski centar i destinaciju i / ili konkretnu ponudu nije u skladu sa ciljevima ove ideje da služi u informativne svrhe o navedenim stvarima, moderator zadržava pravo da isti i ne objavi na stranici. Hvala na razumevanju i kooperativnosti.