Novi sajt SkiBusa !!!

19/09/2010

Dana 19.09.2010. pušten je novi sajt udruženja ljubitelja skijanja SkiBus. Na adresi www.skibus.rs pored obilja skijaških informacija, mnoštva kvalitetnih skijaških ponuda, praćenja rada udruženja, od sada vas očekuje i interakcija sa drugim posetiocima, prvenstveno kroz forme: Utisci i reportaže, pričaonica, komentari, galerije slika skijaša (koje nam možete slati da objavimo).
Kategorija Utisci i reportaže ima za ideju da ostalim posetiocima, prenese impresije mnogih skijaša o ski centrima u kojima su boravili, čime bi pomogli da se stvori objektivno mišljenje, a i pruže neke dodatne informacije i specifičnosti raznih skijališta. Utisci i reportaže se mogu odnositi i na konkretne programe sa putovanja SkiBusa (pohvale, zamerke, nove ideje i predlozi).
Vesti (aktuelnosti) će biti mnogo ažurnija rubrika nego što je to do sada bio slučaj, a pored praćenja novosti moći ćete iste i da komentarišete.
Galerija slika, razvrstana po albumima, prikazivaće fotografije skijaša sa mnogih destinacija, a kriterijum izbora slika će biti takav da što bolje oslikavaju konkretnu destinaciju.
Ponuda predstavlja kompletnu ponudu putovanja udruženja i uključuje sve ono šta mi radimo i organizujemo.
Aktuelno iz ponude, odnosno konkretni aranžmani određene vrste ponude imaju tačno određen termin, mesto, semštaj i cenu na koje putujete.

Nadamo se da će i u narednom periodu sajt SkiBusa i dalje biti veoma posećen, a da će naš kvalitetan rad na kreiranju njegovih sadržaja, opravdavati vaše stalne posete.

I da ne bi ostala samo u arhivama, na ovom mestu možete pogledati kako je izgledala naslovna stranica staroga sajta..



Pošaljite svoj komentar

Komentari

  • Dragi prijatelji hvala vam na lepim rečima.. Nadamo se da će novi sajt odgovarati vašim zahtevima i da ćete rado da ga posećujete.

    Vaš SkiBus

    Poslao SkiBus, 20/09/2010 12:25am

  • Sretan pocetak novog sajta! :)

    Poslao ana, 19/09/2010 10:51pm

  • Dragi prijatelji, cestitamo situaciju postavljanja novog site-a, i zelimo vam uspesnu sezonu, i radnu i skijasku.
    Pozdrav,
    porodica Kivic

    Poslao Dejan Kivic, 19/09/2010 8:52pm