22-24. decembar 2017. - Praznični ski opening na Krvavecu - skijajte puna tri dana (petak-nedelja) u najboljem ski centru u Slovenije, koji ima izuzetnu reputaciju među dobrim skijašima. U ponudi smeštaja su dva hotela u Ljubljani a boravkom u njima će te osetite prazničnu atmosferu kojom odiše ovaj grad tokom Božićnih praznika. U ponudi je i hotel Park koja pruža laku dostupnost svim kulturno istorijskih znamenitosti i strogog centra grada. Možete boraviti i u modernom hotelu BIT Center udaljenom 2,5 km istočno od centra grada. Oni koji posle skijanja vole opupšanje u termalnim bazenima treba da izaberu Teme Snovik.
Praznična SkiBusova SKI OPENING tura, koja uključuje prevoz, smeštaj u smeštajnim objekatima u Ljubljani i trodnevni skipas za skijalište Krvavec, po ceni od svega 119 evra.

Detaljnije...


Šestodnevno skijanje na Krvavecu tokom vojvođanskog raspusta 23-29. decembar 2017. sa smeštajem u Termama Snovik
Iskoristite dane raspusta na pravi način, skijajući šest dana na Krvavecu, najboljem ski centru Slovenije, koji ima izuzetnu reputaciju među dobrim skijašima. Vrhunski smeštaj i usluga na bazi polupansiona u termama Snovik sa svakodnevnim korišćenjem zatvorenog bazenskog kompleksa čine ovaj program dodatno atraktivnim.
Ovaj program je namenjen porodicama sa decom ali i profesorima osnovnih i srednjih škola, koji žele svoje učenike usmeriti ka zimskim sportovima, tim pre što je obezbeđena obuka skijanja. Cena ski paketa 299 evra.

Detaljnije...


30.12.2017. - 02.01.2018.Novogodišnje trodnevno skijanje na Krvavecu. Provedite praznike u mestu Cerklje na Gorenjskom podnožju Krvavca u hotelu Silvester udaljenom od polazne stanice gondole 8 km. Tokom trodnevnog skijanja proverite zašto Krvavec samtraju najboljim vikend skijalištem u okruženju i zašto nosi reputaciju skijališta "za znalce"! Budite i vi deo praznične atmosfere kojom odiše Slovenija tokom novogodišnjih praznika.

Doček Nove 2018. godine u zimskom ambijentu, kvalitetno skijanje na izuzetnim stazama koje su 100% pokrivene topovima za veštačko osnežavanje, hotelski smeštaj sa dodatnim sadržajima, novogodišnja noć u Ljubljani, dobri su razlozi da putujete na ovaj novogodišnji program.
Cena paketa: Prevoz + tranferi, 3 dana boravka u hotelu Silvester u Cerklju na Gorenjskem i 3-dnevni skipas za Krvavec - od 219 evra.

Detaljnije...


04. - 10. februar 2018. Šestodnevno skijanje na Krvavecu sa smeštajem u centru Ljubljane
Iskoristite dane raspusta na pravi način, skijajući šest dana na Krvavecu, najboljem ski centru Slovenije, koji ima izuzetnu reputaciju među dobrim skijašima. Ovo je jedinstvena prilika, koju može ponuditi jako malo gradova, da budete smešteni u jednoj prestonici i to u samom centru grada (Hotel Park se nalazi u užem centru grada) i odatle lako dolazite na skijanje (i to u najbolji ski centar te države). Cena ski paketa 350 evra.

Detaljnije...


U terminu 04 - 10. februar 2018. tokom dečijeg zimskog raspusta, SkiBus na Krvavecu organizuje SkiBus dečiji ski kamp. Mališani i školarci, učesnici ski kampa, biće podvrgniti specijalno kreiranom programu ski obuke, koju će sprovoditi naši najkvalitetniji instruktori. Šestodnevna ski obuka, skijaške radionice, gledanje skijaških filmova, vrhunski smeštaj i usluga na bazi polupansiona u termama Snovik, sa svakodnevnim korišćenjem zatvorenog bazenskog kompleksa, obuka neplivača, animacija za decu na bazenu i van njega, brojne su aktivnosti koje očekuju učesnike SkiBus dečijeg ski kampa.
U pratnji dece mogu ići i roditelji ili stariji pratioci, ali ne mogu učestvovati u radu kampa, niti se ovaj program i cene odnose na njih. Ovaj program namenjen je kako pojedinačnoj deci, tako i profesorima osnovnih škola, koji žele svoje učenike usmeriti ka zimskim sportovima i pružiti im izuzetno kvalitetnu ski obuku. Takođe, dečiji ski kamp može biti interesantan i koristan i za decu iz raznih drugih sportskih klubova, organizacija, firmi. Svi polaznici ski kampa, na kraju će dobiti odgovarajuće zaslužene diplome.

Detaljnije...


15. - 18. februar 2018. Četvorodnevno Sretenjsko skijanje na Krvavecu - SRETENJSKI HIT SKI ARANŽMAN - Iskoristite sretenjske praznike i neradne dane na pravi način - skijajte četiri dana (četvrtak - nedelja) na Krvavecu, najboljem ski centru Slovenije, sa koga se pruža pogled na graciozni Triglav i dolinu u kojoj leži Ljubljana. Ovo skijalište ima izuzetnu reputaciju među dobrim skijašima, proverite zašto!
Dobro skijanje i činjenica da je potrebno svega par sati duže putovanja nego do domaćih ski centara, izuzetno kvalitetan smeštaj (hoteli Park i BIT Center u Ljubljani i Terme Snovik), jako bogat dodatni sadržaji i izuzetno povoljna cena aranžmana, ovaj ski  program čine posebno atraktivnim. Cena kompletnog ski paketa od 179 evra.

Detaljnije...


15-18. februar 2018. Četvorodnevno Sretenjsko skijanje na Krvavecu - SRETENJSKI HIT SKI ARANŽMAN - Iskoristite sretenjske praznike i neradne dane na pravi način - skijajte tri dana (petak - nedelja) na Krvavecu, najboljem ski centru Slovenije, sa koga se pruža pogled na graciozni Triglav i dolinu u kojoj leži Ljubljana. Ovo skijalište ima izuzetnu reputaciju među dobrim skijašima, proverite zašto!
Dobro skijanje i činjenica da je potrebno svega par sati duže putovanja nego do domaćih ski centara, izuzetno kvalitetan smeštaj u hotelu "PLAZA Radisson blu" u Ljubljani, i Termama SNOVIK, brojni dodatni sadržaji i povoljna cena aranžmana, ovaj ski  program čine posebno atraktivnim. Cena kompletnog ski paketa od 219 evra.

Detaljnije...


15. - 18. februar 2018. Plesno - skijaški program na Krvavecu - SRETENJSKI HIT SKI ARANŽMAN - Iskoristite sretenjske praznike i neradne dane na pravi način – Plesne večeri u LJubljani sa skijajnjem, četiri dana (četvrtak - nedelja) na Krvavecu, najboljem ski centru Slovenije, sa koga se pruža pogled na graciozni Triglav i dolinu u kojoj leži Ljubljana. Ovo skijalište ima izuzetnu reputaciju među dobrim skijašima, proverite zašto! 

Dobro skijanje i činjenica da je potrebno svega par sati duže putovanja nego do domaćih ski centara, izuzetno kvalitetan smeštaj, bogati dodatni sadržaji i izuzetno povoljna cena aranžmana, ovaj ski  program čine posebno atraktivnim. Cena paketa od 129 evra.

Detaljnije...


02 - 04. mart 2018. - Ski vikend na Krvavecu - skijajte puna tri dana (petak-nedelja) u najboljem ski centru u Slovenije, koji ima izuzetnu reputaciju među dobrim skijašima. U ponudi smeštaja su dva hotela u Ljubljani a boravkom u njima će te osetite atmosferu kojom odiše ovaj grad kao i Termama Snovik sa mogućnošću korišćenja termalnih bazena. U ponudi je i hotel Park koja pruža laku dostupnost svim kulturno istorijskih znamenitosti i strogog centra grada. Možete boraviti i u modernom hotelu BIT Center udaljenom 2,5 km istočno od centra grada.
Ovaj SkiBusov ski vikend aranžman uključuje prevoz, smeštaj hotelu u Ljubljani ili Termama Snovik i trodnevni skipas za skijalište Krvavec, po ceni od 119 evra.

Detaljnije...