21-23. decembar 2018. - Praznični ski opening sa smeštajem u Ljubljani i tri dana skijanja u ski centrima Krvavec i Kranjska Gora u okviru skipasa Slovenski alpi. Smeštaj je u hotelu u Ljubljani gde će te moći da osetite pred prazničnu atmosferu kojom odiše ovaj grad u vreme Božićnih praznika. U ponudi je hotel Park koja pruža laku dostupnost svim kulturno istorijskih znamenitosti i strogog centra grada.
Praznična SkiBusova SKI OPENING tura, koja uključuje prevoz, smeštaj u hotelu Park u Ljubljani i trodnevni skipas za skijalište Krvavec, po ceni od svega 159 evra.

Detaljnije...


03 - 09. februar 2019. Šestodnevno skijanje na Krvavecu sa smeštajem u centru Ljubljane - SOPSTVENI PREVOZ
Iskoristite dane raspusta na pravi način, skijajući šest dana na Krvavecu, najboljem ski centru Slovenije, koji ima izuzetnu reputaciju među dobrim skijašima. Ovo je jedinstvena prilika, koju može ponuditi jako malo gradova, da budete smešteni u jednoj prestonici i to u samom centru grada (Hotel Park se nalazi u užem centru grada) i odatle lako dolazite na skijanje (i to u najbolji ski centar te države). Cena ski paketa 299 evra.

Detaljnije...


14. - 17. februar 2019. Četvorodnevno Sretenjsko skijanje na Krvavecu - SRETENJSKI HIT SKI ARANŽMAN - Iskoristite sretenjske praznike i neradne dane na pravi način - skijajte četiri dana (četvrtak - nedelja) na Krvavecu, najboljem ski centru Slovenije, sa koga se pruža pogled na Triglav i dolinu u kojoj leži Ljubljana. Ovo skijalište ima izuzetnu reputaciju među dobrim skijašima, proverite zašto!
Dobro skijanje i činjenica da je potrebno svega par sati duže putovanja nego do domaćih ski centara, izuzetno kvalitetan smeštaj - Terme Snovik, jako bogat dodatni sadržaji i izuzetno povoljna cena aranžmana, ovaj ski  program čine posebno atraktivnim. Cena kompletnog ski paketa od 249 evra.

Detaljnije...


08-10. mart 2019. - Produženi ski vikend na Krvavecu - skijajte puna tri dana (petak-nedelja) u najboljem ski centru u Slovenije, koji ima izuzetnu reputaciju među dobrim skijašima. Smeštaj je u hotelu hotelu Park koja pruža laku dostupnost svim kulturno istorijskim znamenitostima i strogog centra grada Ljubljana.
Ovaj SkiBusov produženi ski vikend uključuje prevoz, smeštaj u hotelu Park u Ljubljani i trodnevni skipas za skijalište Krvavec, po ceni od svega 159 evra.

Detaljnije...