Jahorina ski opening 2019 brending levo Jahorina ski opening 2019 brending desno

Hotel LEK Best Western Kranjska Gora smešten je na nekoliko koraka od centra mesta, na putu prema prevoju Vršič. U ponudi ima velnes centar sa zatvorenim bazenom. Gostima su na raspolaganju teniski teren i restoran sa terasom.

Sve sobe poseduju TV sa satelitskim kanalima i kupatilo s tušem ili kadom. Na raspolaganju su ...

Detaljnije...


Hotel ALPINA - Kranjska Gora, smešten neposredno uz skijalište sa direktno izlaskom i povratkom sa ski staze. U ponudi ima sobe sa satelitskom televizijom i besplatan bežični internet u zajedničkim prostorijama.

Kada je toplo vreme, gosti mogu uživati u dugim i živopisnim šetnjama po planinama. Tokom zime, gostima je na raspolaganju centar sauna u hotelu.

Detaljnije...


Hotel VITRANC *** - Podkoren, Kranjska Gora
Hotel sa apartmanskim depadansom u centru idiličnog sela Podkoren na krajnjem severozapadu Slovenije, na granici sa Austrijom i Italijom. Hotel je izgrađen pre Drugog svetskog rata i ima bogatu istoriju. Mesto Podkoren se nalazi između turističkog centra Kranjska Gora (2km) i Planica (2km), gde se svake godine održava Svetski kup u skijaškim skokovima kao i tradicionalni Vitranc Svetski kup u alpskom skijanju. Skijalište u Podkorenu je povezano sa onim u Kranjskoj Gori.

Detaljnije...


Novo - renoviran Apart hotel "Kazina" nalazi se u samom centru mesta Jesenice, u blizini magistralnog puta. Apart hotel Kazina u ponudi ima 14 moderno opremljenih smeštajnih jedinica, od kojih 5 apartmana, 2 dvokrevetne sobe, 3 trokrevetne i 4 apartmana. Aparthotel može u isto vreme da primi 53 osobe. Sobe i apartmani mogu da primaju od 2 do 5 osoba. U ponudi je smještaj u sobama, apartmanima. Oni su opremljeni LCD televizorom, besplatnom WIFI internet konekcijom, sefom, kupatilom sa tuš kabinom i WC-om, fenom i besplatnim toaletnim priborom.

Detaljnije...


Hotel Špik 3*/4* (Kranjska Gora) se nalazi u mestu Gozd Martuljek na 5 kilometara od Kranjske Gore u prelepom okruženju. Gostima hotela je na raspolaganju besplatan prevoz hotelskim mini busom na relaciji hotel Špik-Kranjska Gora-hotel Špik.  Hotel se tokom zimske sezone toplo preporučuje za boravak porodica sa decom ili pojedinaca.
Hotelski kompleks Špik se sastoji iz dva dela: Hotela Špik 3* i Alpskog Resorta Špik 4*.

Detaljnije...


Akcionarsko društvo za turizam i hotelijerstvo Hit Alpinea d.d., sa dugogodišnjom tradicijom u i međunarodnom prepoznatljivošću u svom sastavu imaju 4 smeštajna objekta u Kranjskoj Gori.

Detaljnije...