closinglevo.jpg closingdesnonojoint.jpg

Hotel Krim - Bled

Naselje Bled nalazi se na severozapadu Slovenije, u podnožju Julijskih Alpa. Udaljen od Beograda cca 580 km Bled je, sa svojom okolinom i prirodnim lepotama, pravi biser Slovenije.

Prijatan i bezbrižan odmor među prijateljima! Ovo je slogan Hotela Krim na Bledu koji je osnovan pre više od 50 godina. Hotel se nalazi u centru Bleda, na 100 metara od jezera i u blizini sportskog kompleksa. U prelepom prirodnom okruzenju pored jezera i nudi sve sto je gostu potrebno za opustanje i aktivan odmor.

Ima 115 soba strukture od jednokrevetnih do četvorokrevetnih. Sve sobe su sa balkonima, kupatilom, telefonom, satelitskom televizijom i mogućnošću pristupa internetu.

Od ostalih sadržaja tu su dva restorana izvrsne kuhinje, aperitiv bar, kafe bar, TV salu, saunu, solarijum, usluge masaže i sopstveni parking na kome se mogu parkirati i autobusi. Tu su i ostava za prtljag i skijašnica, a sva javna mesta i sobe su nepušačke zone.

Aktivnosti koje se mogu upražnjavati u hotelu su sauna, tursko/parno kupatilo, spa i wellness centar, masaža, hidrosamažna kada. Van hotela su na raspolaganju teren za golf (udaljen najviše 3 km), pecanje, skijanje, kazino, vožnja sandoline/kanua, planinarenje, vožnja bicikla, jahanje, mini golf, škola skijanja. Leti je moguće iznajmljivanje bicikla a zimi iznajmljivanje ski opreme u hotelu kao i prodaja ski pasova za okolna skijališta.