closinglevo.jpg closingdesnonojoint.jpg

Hotel Jadran - Bled

Hotel Jadran *** u sastavu grupe "Sava hotels & resort" - Bled

Hotel Jadran nalazi se na obali Bledskog jezera. Hotel s tri zvjezdice ima pet sprtova sa 45 soba, koje uključuju televizor i kupatilo sa kadom. Neke sobeimaju i pogled na jezero. Za goste hotela na raspolaganju je 15 parkirnih mjesta. U hotelu i sobama na raspolaganju je besplatan Wi-Fi.

Hotelski restoran Jadran nudi doručak od 7 do 10. Ostali obroci gostima su na raspolaganju u ostalim lokalima Sava hotela Bled u neposrednoj blizini.

Hotel Jadran odlikuje:
    - Pogled na jezero
    - 50 m od obale jezera
    - Povoljniji ulaz u bazenski kompleks wellnessa Živa
    - Mogućnost polupansiona
    - Kućni ljubimci dobrodošli
    - Besplatan Wi-Fi
    - Besplatno parkiranje

Povoljniji ulaz u bazenski kompleks wellnessa Živa
Bazenski kompleks wellnessa Živa nudi 6 bazena: 4 unutrašnja termalna bazena, spoljni termalni bazen, ječji termalni bazen, unutrašnji bazenski tobogan, masažnu kadu. Saune Živa sastoje se od 3 turske saune, 3 finske saune, 2 hladna bazena s temperaturom od 14 i 21 °C. Uz bazen se nalazi i bar.

Kako stići:
kad uđete u Bled se spustite nizbrdo do jezera, prođite pokraj Grand hotela Toplice i ubrzo skrenite levo i uz manju uzbrdicu stižete do hotela Jadran.

Hotel Jadran nudi kvalitetne sobe po povoljnoj cijeni. Pola soba ima prekrasan pogled na jezero i bledski dvorac. U hotelu i sobama se primaju i kućni ljubimci.

Dvokrevetna soba
Udobna dvokrevetna soba s balkonom s pogledom na park. U sobi (12 – 16 m2) se nalaze ležaj širine 180 cm ili dva ležaja širine 90 cm i kupatilo s kadom ili tušem i WC-om.
 
Dvokrevetna soba s odvojenim ležajevima
Udobna dvokrevetna soba s balkonom s pogledom na park. U sobi (12 – 16 m2) se nalaze dva odvojena ležaja širine 90 cm i kupatilo s kadom ili tušem i WC-om.
 
Dvokrevetna soba s pogledom na jezero
Udobna i prostrana dvokrevetna soba s balkonom s pogledom na jezero. U sobi (18 – 25 m2) se nalaze ležaj širine 180 cm ili dva ležaja širine 90 cm, kupatilo s kadom ili tušem i WC-om kao pisaći stolić.
 
Jednokrevetna soba s pogledom na jezero
Udobna jednokrevetna soba s ležajem širine 90 cm i pogledom na jezero. U sobi veličine 10-12 m2 nalazi se kupatilo s kadom ili tušem i WC-om, pisaći stočić i balkon.