Program je idealan za sve ljubitelje prirode i avanture. Bekstvo iz civilizacije u divlje i netaknute predele. Rafting rekama Lim i Tara, sve u jednom aranžmanu,  svakako će biti nezaboravan doživljaj.

Programi se realizuju tokom prvomajskih praznika ili u intervalu petak - nedelja, sa polaskom u petak u popodnevnim satima, a povratkom u nedelju u kasno uveče. Prvog dana - petak, je predviđeno putovanje do Priboja i smeštaj u hotelu Lim ili gradića Rudo u BiH i smeštaja u hotel Comsar Rudo (4 zvezdice). Drugog dana - subota, rafting Limom na ruti Kumanica - Petrovac dugoj 30km, a trećeg dana - nedelja, rafting Tarom na ruti Brštanovica - Šćepan polje - Bastasi, dugoj oko 22km i večernji povratak. U toku programa planirana je i poseta manastirima Kumanica i Mileševa, te u povratku obilazak Andrićgrada u Višegradu.


Detaljnije...


Prvomajski rafting na reci Lim i poseta Parka prirode Uvac
Program uključuje obilazak Jokinog vrela na Zlatiboru, rafting Limom na ruti Kumanica - Prijepolje, dugoj 30km kada će se obići manastiri Kumanica i Mileševa, obilazak Specijalnog rezervata prirode Uvac, azavisno od konkretnog aranžmana može još da uzključije obilazak Pribojske Banje i Manastira Svetog Nikole, posetu eko selu Vraneši, obilazak Sopotnice i njenih slapova, obilazak i plovidbu Zlatarskim jezerom kod Kokinog broda...
Cena aranžmana uključuje kompletan program puta i autobuski prevoz sa svim neophodnim transferima, te tri polupansiona u hotelu Lim u Priboju.


Detaljnije...


Trodnevni program raftinga Limom i plovidbe Uvačkim jezerom i meandrima Uvca iuli Zlatarskim jezerom iz Kokinog Broda, obično se realizuje u varijanti petak - nedelja, sa polaskom u petak u 16:30, što omogućava da se za ovaj program ne uzimaju slobodni dani. Rafting na reci Lim predstavlja pravi izazov i pruža vrhunski doživljaj, kako ljubiteljima raftinga, tako i zaljubljenicima u prirodu. Veličanstveni predeli kroz koji prolazi ova reka, ostaviće vas bez daha i pružiti aktivan odmor. Pored raftinga Limom, ovaj program uključuje i vožnju katamaranima po Uvačkokm jezeru i meandrima Uvca gde će posetioci imati prilike da se upoznaju sa Specijalnim rezervatom prirode Uvac, jednim od najlepših rezervata prirode U Srbiji, koje je stanište izuzetno retke vrste orla lešinara, Beloglavog supa.


Detaljnije...