Skijajte u Les 2 Alpesu na najvećem ski glečeru u Evropi

Provedite odmor u "Haute" Alpima na jugoistoku Francuske, u ski centru Les 2 Alpes-u, jednom od najviših Francuskih skijališta, u okviru koga se nalazi i najveći skijaški glečer u Evropi. Skijalište je na visini od 1250 do 3568 m/nv i ima oko 220 km uređenih staza, a poznato je i po idealnim uslovima za freeride. Samo turističko mesto je na 1650 m/nv i spada među veća skijaška naselja u celoj Francuskoj.


Aktuelni aranžmani za ovu sezonu:

Detaljnije...


Krenite na nezaboravno zimoletovanje!!! Jedinstven Ski & Swim program koji se obično organizuje u prvoj polovini jula.
Letujete na Azurnoj obali i skijajte na najvećem glečeru Evrope. Šetajte ulicama mediteranskih gradova Antiba, Nice, Kana, Monaka i upoznajte sjaj ovog opuštenog mondenskog dela Evrope. Sve ovo možete doživeti samo u jednom aranžmanu. Arnažman uključuje punih 8 dana boravka u odgovarajućim apartmanima u Atibu i 6 dana boravka u ski centru Les2Alpes u Francuskoj koji nudi izuzetno skijanje na istoimenom najvećem skijaškom glečeru Evrope, čak i u ovo doba godine.
Ovo je jedan od SkiBusovih jedinstvenih ski & swim programa. Letujte, zimujte i obilazite evropske gradove i to sve u okviru jednog programa.. Ovo nije klasičan turistički aranžman. Ovo je specijalna avantura, program koji vam nudi toliko toga za svega 15 dana.


Aktuelni aranžmani za ovu sezonu:

Detaljnije...