Petak, subota i nedelja na Jahorini.

Četvrtak: Polazak iz Beozrada u popodnevnim satima.
Petak:
Smeštaj u izabranom smeštajnom objektu. Uluga na bazi noćenja / noćenja sa doručkom / polupansiona, u zavisnosti od konkretnog programa. Celodnevno skijanje.
Subota: Odgovarajuća usluga u izabranom hotelu. Pun skijaški dan.
Nedelja: Odgovarajuća usluga u izabranom hotelu. Celodnevno skijanje. Povratak za Beograd.

Usluga obuhvata odgovarajuću uslugu u izabranom hotelu i trodnevni skipas. Prevoz na relaciji Beograd - Jahorina - Beograd.
Moguće je koristiti i samo prevoz. Aranžmani su mogući i u varijanti sopstvenog prevoza.

Aktuelni aranžmani za ovu sezonu:

Detaljnije o ponudi...

                                    Platite 2, skijajte puna 3 dana na dve olimpijske planine

Petak: 02:00 Polazak sa parkinga SC, dolazak na Jahorinu (oko 8:00), pun skijaški dan na Jahorini. Po zaveršenom skijanju odlazak u Sarajevo u izabrani hotel, slobodno vreme.
Subota: 7:30 Doručak, 8:00 polazak na Bjelašnicu, celodnevno skijanje na Bjelašnici, povratak u hotel, večera, slobodno vreme.
Nedelja: 7:30 Doručak, 8:15 polazak na Bjelašnicu, pun skijaški dan, povratak u hotel i spremanje za polazak, večera u hotelu, 19:00 polazak za Beograd.

Aranžman obuhvata prevoz na relaciji Beograd - Sarajevo - Beograd, prevoz i transfer sva tri dana u ski centre, kao i dva polupansiona.
Moguće je koristiti i samo prevoz do Jahorine.

Detaljnije o ponudi...

Ski vikend na Staroj planini. Puna dva dana skijanja, po ceni jednog.

Subota:  02:00 Polazak sa parkinga Sava centra, dolazak u turistički kompleks Babin Zub (oko 8:00), doručak u hotelu, ulazak u smeštaj i spremanje za skijanje, pun skijaški dan, večera u hotelu.
Nedelja: Doručak, celodnevno skijanje u ski centru Babin zub na Staroj planini. povratak u hotel i spremanje za polazak, večera polazak za Beograd u 19:00.
Usluga uključuje: prevoz na relaciji BG - Stara Planina - BG, jedno noćenje i četiri obroka (dva doručka i dve večere) u smeštajnom objektu koji konkretnog vikenda bude u ponudi.

Detaljnije o ponudi...