Jahorina ski opening 2019 brending levo Jahorina ski opening 2019 brending desno

Kako postati član

Članom Udruženja ljubitelja skijanja SkiBus, može postati svako lice, nezavisno od starosne dobi, pod uslovom da voli zimske sportove, planinu i sneg. Deca do 14 godina starosti su oslobođena plaćanja članarine. Članovi stiču pravo učešća u svim aktivnostima i akcijama udruženja, pravo putovanja po povlašćenim cenama za sve aranžmane u oranizaciji udruženja i dobijaju mogućnosti za brojne popuste.

Ukoliko do sada niste bili član SkiBus-a, da bi ste to postali potrebno je da:
1. Popunite pristupnicu, koju možete skinuti  O V D E.
2. Uplatite godišnju članarinu u vrednosti 1200 dinara. Uplatu možete izvršiti u prostorijama udruženja ili na žiro račun.

Ukoliko se odlučite da uplatu izvršite na žiro račun, evo generalija za popunjavanje uplatnice:
Žiro račun broj: 160-309097-08
Svrha uplate: Pristupnica članstvu
Primalac: Udruženje ljubitelja skijanja SkiBus, Makedonska 28/8, Beograd.
Poziv na broj: N19/20  (polje model ostaviti prazno)

Izrada SkiBus kartica, kada nam direktno u naše prostorije donesete sve što je potrebno za registraciju člana, obavljaće se odmah ukoliko uslovi to dozvoljavaju i iste ćete po izradi moći i preuzeti.
Članske SkiBus kartice će vam biti urađene najdalje tri dana, od dana od kada nam elektronski dostavite sve što je navedeno, a moći ćete ih preuzeti na prvom narednom putovanju na koje budete išli, ili ranije, direkno u našim prostorijama u Makedonskoj 28/8, ukoliko vam je potrebna zbog određenih popusta.

Od sezone 2009/2010 članske kartice udruženja se izrađuju bez fotografija samih članova. Prilikom ostvarivanja popusta, koji važe za članove SkiBus-a kod naših partnera i prijatelja udruženja, dužni ste da uz člansku kartu udruženja na uvid date i vašu ličnu kartu, kako bi se proverom JMBG-a potvrdio vaš identitet.

Procedura za produžetak članstva (važi za već registrovane članove - stari članovi)...