La Plagne Soleil - apartmani

Skijalište La Plagne čini polovinu ski domena Paradiski, sa 200 km ski staza. Sastoji se od šest naselja smeštenih između 1800 i 2100 m/nv. Sva naselja su građena po principu ski-in / ski-out, međusobno su povezana žičarama i ski stazama, kao i besplatnim šatl-busom.

Jedno od tih naselja je i Plagne Soleil koje se nalazi u srcu skijališta La Plagne na nadmorskoj visini od 2050m sa jedinstvenim panoramskim pogledom. U njemu se nalaze i apartmani Soleil koji su u ponudi SKIBUS-a.

Apartmanska zgrada "Le Cervin", iz koje se izlazi direktno na stazu, raspolaže skijašnicom, a u neposrednoj blizini su prodavnica, kafe restorani. Besplatan otvoreni parking udaljen je 200m.

Opis apartmana za 2-5 osoba: U centralnoj prostoriji se nalazi krevet na razvlačenje, trpezarija, kompletno opremljena kuhinja sa mašinom za pranje sudova, šporetom, frižiderom, rernom ili mikrotalasnom, komplet posuđem. Mala spavaća soba - kabina u kojoj se nalazi krevet na sprat ispod koga se nalazi i peti krevet na izvlačenje. Pati krevet može biti i kao singl u dnevnoj sobi. U svakom apartmanu se nalazi kupatilo, uglavnom sa zasebnim WC-om. Svaki apartman ima i balkon.