La Plagne Bellecote - apartmani

Plagne Bellecote je moderana ski stanica na 1930 m/nv u okviru skijališta La Plagne kao i ski domena Paradiski. Otvoren je 1974. godine a čine ga dve impresivne zgrade za smeštaj u obliku talasa koje zapravo izgledaju kao džinovska brana.

Plagne Bellecote se nalzi u sredini La Plagne skijališta, gde će ljubitelji zimskih sportova pronaći sve što im je potrebno za savršen zimski odmor i skijanje. Otvoren je 1974. godine, a od sadržaja tu su modernu apartmani, shopping galerije, restorani, kafići, barovi, disko, bioskop i sportski centar. Vrhunac stanice Bellecote je otvoreni bazen sa toplom vodom u sred naselja koji se uz ski pass može koristiti besplatno.

Prednost naselja Plagne Bellecote je direktna povezanost sa istoimenim glečerom Bellecote. 1975. je izgrađena gondola koja od Plagne Bellecote vodi do do vrha Roche de Mio, na nadmorskoj visini od 2500m. 1978. je izgrađena druga gondola u nastavku  koji vodi do Bellecote glečer, na nadmorskoj visini od 3250m. Skijaši ovakvom vezom direktno od Plagne Bellecote do najviše tačke na skijalištu stižu za manje od 40 minuta. Veoma lako se stiže i do Les Arcs-a, druge polovine skidmena Paradiski.

Opis studia / apartmana:

- Bellecote 4-krevetni stidio površine 25m2
Sardži: Kupatilo i toalet - Opremljenu kuhinju - Dnevnu sobu sa TV-om sa ležajem za 2 osobe na razvlačenje - Ležaj na sprat u ulaznom delu apartmana - Balkon.

- Bellecote 5-krevetni dvoprostorni apartman površine 35m2
Sardži: Kupatilo i toalet - Opremljenu kuhinju - Dnevnu sobu sa TV-om sa ležajima za 3 osobe - Spavaću sobu sa dva ležaja - Balkon.