Pansion Javorovača Durmitor

Restoran - Pansion Javorovača smešten je u podnožju planine Durmitor, na obodu Žabljaka. Ima idealnu poziciju na raskršću puteva za centar Žabljaka - Nikšić - Pljevlja. Gostima pruža nesvakidašnji ugođaj boravka na planini i uživanja u gostoprimstvu domaćina, izuzetno bogatoj trpezi, udobnom i brižljivo osmišljenom smeštaju i nestvarnim ljepotama Durmitora i Crnog jezera.

Prostor na kome se nalazi Restoran - Pansion Javorovača i skijalište iznosi 140.000 metara kvadratnih, što gostima daje osjećaj mira i želje da se izdvoje iz gradske gužve. A u isto vrijeme blizina centra grada omogućava dobru komunikaciju sa savremenim načinom života.

Pansion raspolaže sa 10 smeštajnih jedinica. Možete izabrati dvokrevetne, trokrevetne ili četvorokrevetne dupleks sobe. Sve sobe u pansionu imaju zajedničko dvorište i vrt, francuski balkon i pogled na zelenilo. Sobe su opremljene LED televizorima sa satelitskim kanalima, kao i besplatnim bežičnim (WiFi) internetom. Pansion ima centralno grejnje. Smještaj je na bazi polupansiona. Parking je obezbijeđen i besplatan.

Restoran Javorovača ima raznovrsnu ponudu domaće hrane i pića, i naravno, nacionalnu kuhinju. Tu možete probati poznata durmitorska jela poput kačamaka, cicvare, masanice, jagnjetine i teletine ispod sača, raznih vrsta domaćih pita, ali i drugih specijaliteta. Prijatan ambijent, topla i opuštajuća atmosfera i ljubazno osoblje učiniće da se osjećate ugodno i relaksirano.

Pored skijališta Restoran - Pansion Javorovača  poseduje i ski servis - rentu.