PROMO ski vikend na Krvavecu u martu!

25/12/2011

U dogovoru sa čelnim ljudima ski centra Krvavec, a u cilju promovisanja ovog najboljeg slovenačkog skijališta, od 02. do 04. marta  2012. SkiBus će za svoje članove organizovati svoj produženi ski vikend (petak-nedelja) na Krvavecu, po promotivnoj ceni od samo 99 evra. Cena uključuje paket: prevoz, neophodne tranfere, odgovarajući smeštaj, korišćenje zatvorenog bazenskog kompleksa i trodnevni skipas.

Tako će svi oni koji su bili na Ski openingu i na žalost, zbog vremenskih prilika, nisu bili u mogućnosti da skijaju celovito skijalište i vide sve staze ovog ski centra, biti u priliici da u martu, kada je Krvavec i najlepši, osete sve staze i sve čari ovog najboljeg slovenačkog skijališta koga "bije" reputacija da je za skijaške znalce.

Smeštaj je u odličnim apartmanima termi Snovik, gde će gostima na raspolaganju biti korišćenje zatvorenog bazenskog kompleksa termi. Nakon popune kapaciteta Termi Snovik, popunjavaće se hoteli Creina u Kranju i Bor i Grad u Preddvoru. Svim učesnicima ovog SkiBusovog promo ski vikenda na Krvavecu, na raspolaganju će biti obilje sadržaja: ski test (testiranje skija proizvođača Fischer, Head, Elan..), tri apres ski žurke na skijalištu (za provod je zadužen DJ Porno), velika SkiBus žurka u diskoteci Extream Club u Kranju, Shoping night u InterSportu u Kranju (prodavnicu specijalno otvaraju za nas i odobravaju nam popust od 30% na svu robu, uz mogućnost povraćaja pdv-a - tax free). Svim članovima SkiBusa, uz člansku karticu su obezbeđeni  mnogobrojni popusti na Krvavecu - na hranu, piće, rentiranje ski opreme).

Detaljnije o ovom promo programu..



Pošaljite svoj komentar

Komentari

Niko nije komentarisao ovu stranu.