closinglevo.jpg closingdesnonojoint.jpg

Apartmansko naselje KONACI - Sunčani vrhovi

apartmaniKonaci01

Ovo naselje ima 408 apartmana, od kojih je svaki opremljen kuhinjom sa električnim štednjakom, frižiderom i svim potrebnim posuđem i kuhinjskim priborom.

Apartmani imaju kupatilo (tuš, WC), telefon, TV. Na prvom nivou Konaka, svaki apartman ima sopstvenu skijašnicu. Na trgu Konaka smešten je veliki broj lokala sa raznovrsnim sadržajima: banka, pošta, apoteka, super marketi, pekare, butici, kafići, restorani,f ast food-ovi, kladionice, pivnice, diskoteka, saloni za zabavu.

U večernjim satima Konaci postaju centar zabavnog života sa raznovrsnom muzičkom ponudom.

U okviru apartmanskog naselja je i višenamenski kongresni centar u kome se održavaju koncerti, pozorišne i filmske predstave.

 

VRSTA APARTMANA

OPIS APARTMANA

1 + 0
ZA 1 OSOBU

Sastoji se od: 1 manje prostorije sa 1 krevetom, 1 plakarom, kompletno opremljenom kuhinjom sa električnim šporetom, frižiderom, el.napom, posuđem, priborom za jelo i kuvanje, stolom za ručavanje i TV aparatom u boji. Kupatilo sa tuš kabinom i WC-om.

0 + 1 
ZA 2 OSOBE

Sastoji se od: 1 manje prostorije sa 1 sofom (kaučem) na rasklapanje, 1 plakarom, kompletno opremljenom kuhinjom sa el.šporetom, frižiderom, el.napom, posuđem, priborom za jelo i kuvanje, stolom za ručavanje i TV aparatom u boji. Kupatilo sa tuš kabinom i WC-om.

2 + 0 
ZA 2 OSOBE

Sastoji se od: 1 manje prostorije sa 2 odvojena kreveta, 1 plakarom, kompletno opremljenom kuhinjom sa el.šporetom, frižiderom, el.napom, posuđem i priborom za jelo i kuvanje, stolom za ručavanje i TV aparatom u boji. Kupatilo sa tuš kabinom i WC-om.

1 + 1
ZA 3 OSOBE

Sastoji se od: 1 prostorije sa 1 odvojenim krevetom i 1 sofom (kaučem) na rasklapanje, 1 plakarom, kompletno opremljenom kuhinjom sa el.šporetom, el.napom, frižiderom, posuđem, priborom za jelo i kuvanje stolom za ručavanje i TV aparatom u boji. Kupatilo sa tuš kabinom i WC-om.

2+1 
ZA 3-4 OSOBE

Sastoji se od: 1  prostorije sa 2 odvojena kreveta i 1 sofom (kaučem) na rasklapanje, 1 plakarom, kompletno opremljenom kuhinjom sa el.šporetom, frižiderom, el.napom, posuđem i priborom za jelo i kuvanje, stolom za ručavanje i TV aparatom u boji. Kupatilo sa tuš kabinom i WC-om.

3+1 
ZA 4-5 OSOBA

Sastoji se od 2 prostorije.
U jednoj je 1 sofa (kauč) na rasklapanje i 1 krevet, kompletno opremljena kuhinja sa el.šporetom, el. napom, frižiderom, posuđem, priborom za jelo i kuvanje, stolom za ručavanje i TV aparatom u boji. U drugoj prostoriji su 3 odvojena kreveta. Kupatilo sa tuš kabinom i WC-om.

2+2 
ZA 5-6 OSOBA

Sastoji se od 3 prostorije.
U prvoj prostoriji se nalazi 1 sofa (kauč) na rasklapanje, plakar, kompletno opremljena kuhinja sa el.šporetom, el.napom, frižiderom, posuđem i priborom za jelo i kuvanje, stolom za ručavanje i TV aparatom u boji. U drugoj prostoriji se nalazi 1 francuski ležaj + 1 krevet. U trećoj prostoriji se nalazi 1 krevet. Kupatilo sa tuš kabinom i WC-om.

4+1 
ZA 5-6 OSOBA

Sastoji se od 3 prostorije.
U prvoj prostoriji se nalazi 1 sofa (kauč) na rasklapanje, plakar, kompletno opremljena kuhinja sa el.šporetom, el.napom, frižiderom, posuđem i priborom za jelo i kuvanje, stolom za ručavanje i TV aparatom u boji. U drugoj i trećoj prostoriji se nalaze po 2 odvojena kreveta.Kupatilo sa tuš kabinom i WC-om.

LUX 2+1 
ZA 3-4 OSOBE

Sastoji se od 2 prostorije.
U prvoj prostoriji se nalazi 1 sofa (kauč) na rasklapanje, plakar, kompletno opremljena kuhinja sa el.šporetom, el.napom, frižiderom, posuđem i priborom za jelo i kuvanje, stolom za ručavanje i TV aparatom u boji. U drugoj prostoriji se nalazi 1 francuski ležaj, plakar i salonski deo. 2 odvojena kupatila sa tuš kabinama i WC-ima.