closinglevo.jpg closingdesnonojoint.jpg

Hotel BOKA - Bovec

Hotel Boka je smešten u okružuju netaknute prirode, u blizini Nacionalnog parka Triglav, na svega par koraka od reke Soče i blizu najvišeg slovenačkog vodopada Boka. Nalazi se na 4 km od polazne stanice gondole Kanin kao i 6,5 km od centa Boveca. Prevoz do ski staza je obezbeđen besplatnim šatl busom. Besplatan bežični internet je dostupan u zajedničkim prostorijama.

Gostima su na raspolaganju luksuzno opremljene sobe i apartmani tipa "suite", Boka Wine & Snack Bar, kao u pansionski restoran. U hotelu primaju manje kućne ljubimce.

Kanin je najviše skijalište u Sloveniji (2.293 m) sa pogledom na Alpe i Jadransko more. Iz podnožja Gondola vodi do visine od 2.202 m. a u nastavku žičarama Sedlo i Prevala, može se preći na talijansku stranu Sella Nevea.

Hotel raspolaže sa 1/2-krevetnim udobnim i moderno opremljenim sobama sa Led TV, klimom, fenom za kosu,... Sobe mogu imati i pomoćni ležaj za treću osobu u sobi.

Hotel ima nekoliko 1/4-krevetnih suite soba. Ovo su prostrane, udobne i moderno opremljene porodične sobe sa Led TV, klimom, fenom za kosu,... i ove sobe mogu imati i pomoćni ležaj za petu osobu u sobi.