closinglevo.jpg closingdesnonojoint.jpg

Sole Alto - Marilleva 1400

Marileva i Folgarida čine jedinstveno skijalište, koje je skijaški povezano sa susednim Madonna di Capiglio i Pinzolo. Naselje Marilleva 1400 se nalazi u samom srcu skijališta odakle polaze glavne žičare. U njemu većina smeštajnih objekata gotovo po pravilu obezbeđuje ski in - ski out, a jedan od takvih je i "Sole Alto".

Rezidencija Sole Alto se nalazi na 1500 m/nv, utopljena u šumski predeo između dve ski staze "Panciana" i "Nera". Do polazne stamice glavnih žičara je potrebno spustiti se na skijama 300m. Apartmanska zgrada je od centra naselja Marillerva 1400 udaljena 800 m, do koga vozi besplatan šatl bus. Ispred zgrade se nalazi besplatan parking (bez nadzora).

Svi apartmani su funkcionalano opremljeni. U ponudi su apartmani sa jednom, dve ili tri sobe za smeštaj 2 do 8 osoba. Višesobni apartmani su uglavnom na dva nivoa.

Svi imaju opremljenu kuhinju, kupatilo -TWC, dnevna soba je sa krevetom na rasklapanje. Spavaće sobe su sa bračnim krevetom ili krevetom na rasklapanje ili krevetom na sprat. Od ostalih uređaja imaju telefon i TV. Većina apartmana nema mašinu za sudove. Neki apartmani imaju balkon, drugi nude predivan pogled na vrhove Dolomita.
Od dodatnih sadržaja rezidencije Sole Alto treba pomenuti prostranu recepciju, bar, restoran, zatvoreni bazen, diskoteku, skijašnicu za odlaganje skija.

Slike u galeriji su informativnog karaktera, postoje još drugačije forme apartmana i rasporeda u njima.