Balcons le Haut - Val Cenis

Apartmanska rezidencija Les Balcons de Val Cenis le Haut se nalazi nedaleko od cetra Lanslevillarda, od prodavnica i restorana, udaljena 200 metara od gondole Val Cenis le Haut i sto toliko od kuglane i sportskog centra sa klizalištem i zatvorenim bazenom. Rezidencija je izgradena u tradicionalnom stilu, a apartmani su od dvoprostornog za 4-6 osoba, do petoprostornog za 12-15 osoba, prostrani i svi sa kompletno opremljenom kuhinjom, mašinom za sudove i TV-om. Svi apartmani imaju balkon.

Na raspolaganju gostima, pored recepcije je ostava za skije, ostava za prtljag, fitness sala i sauna, kao i besplatno korišcenje bazena u sportskom centru (kapa za kupanje obavezna). Garaža se posebno plaća. Posteljina i peškiri (1 komplet po osobi nedeljno) uključeni u cenu.

Wi-Fi besplatan u apartmanima.

Opis apartmana:

 - Apartman Family za 4-6 osoba: cca 36 m2, troprostorni: ležaj na razvlacenje u dnevnom boravku za dve osobe + francuski ležaj ili dva odvojena ležaja u spavacoj sobi + mala soba sa dva odvojena kreveta ili krevetima na sprat, opremljena kuhinja sa mašinom za sudove, kupatilo sa kadom, odvojeni WC, balkon.

 

 - Apartman 3P za 4-6 osoba: cca 38 m2 troprostorni: ležaj na razvlacenje u dnevnom boravku za dve osobe + francuski ležaj ili dva odvojena ležaja u spavacoj sobi, druga soba sa dva kreveta, opremljena kuhinja sa mašinom za sudove, kupatilo sa kadom, odvojeni WC, balkon.

 

 

 

 - Apartman 3P 5/7 za osoba: Duplex cca 49 m2 troprostorni: ležaj na razvlacenje u dnevnom boravku za dve osobe + francuski ležaj ili dva odvojena ležaja u spavacoj sobi + soba na gornjem nivou sa tri kreveta, opremljena kuhinja sa mašinom za sudove, kupatilo sa kadom, odvojeni WC, balkon.