Apartmani Le Beut - Morillon

Planinski centar Morillon (Morijon) se nalazi u Visokim Savojskim Alpima, u podnožnu Mont Blanca, između Šamonija i Ženeve. Zahvaljujući svom izuzetnom položaju, na oko 1100 metara n/v, pogodan je kako za zimski, tako i za letnji odmor, za porodice, parove ili grupe prijatelja.

Apartmanska rezidencija Le Beut, udaljena je 400 metara od centra turističkog naselja i nedaleko od istoimenog alpskog sela. U neposrednoj blizini se nalazi još nekoliko tipičnih i veoma živopisnih alpskih naselja, bogatog kulturnog nasleđa i okruženih prelepom prirodom.

Apartmanska rezidencija Le Beut raspolaže sa oko 50 apartmana različitih tipova: od studija za 4 osobe, do 4-prostornih apartmana za 8 osoba. Sve smeštajne jedinice su u potpunosti opremljene svime što je potrebno za ugodan boravak: kompletno opremljena kuhinja sa mikrotalasnom rernom, frižiderom i mašinom za sudove, kupatilo, u većini apartmana odvojeni WC, balkon ili terasa. Apartmani imaju TV i WiFi konekciju (koji se posebno plaćaju). Na raspolaganju gostima je otvoreni bazen.

Opis studija - apartmana:

Studio sa kabinom za 4 osobe (oko 28 m2)
Krevet na razvlačenje za 2 osobe u dnevnom boravku i kreveto na sprat za dve osobe u niši u ulaznom delu. Kuhinja je opremljana šporetom sa 4 ringle, mikrotalasnom rernom, frižiderom i mašinom za sudove. Kupatilo je odvojeno od WCa. Svi su studiji isti, sa izuzetnom dva studija gde se sve nalazi u jednoj prostoriji.

2-prostorni apartman za 4 osobe (oko 31m2)
Dnevni boravak sa kaučem za 2 osobe i spavaća soba sa francuskim ležajem širine 140 cm. Kuhinja je opremljana šporetom sa 4 ringle, mikrotalasnom rernom,  frižiderom i mašinom za sudove. Kupatilo je odvojeno od WCa.

3-prostorni apartman za 6 osoba (oko 32-36 m2)
Dnevni boravak sa krevetom na razvlačenje za 2 osobe, spavaća soba sa francuskim ležajem širine 140 cm i manja soba sa krevetima na sprat. Kuhinja je opremljana šporetom sa 4 ringle, mikrotalasnom rernom,  frižiderom i mašinom za sudove. Kupatilo je odvojeno od WCa.

4-prostorni apartman za 8 osoba (oko 54-56 m2) – apartman na dva nivoa
U prizemlju: Dnevni boravak sa krevetom na razvlačenje za 2 osobe, spavaća soba sa francuskim ležajem širine 140 cm i kuhinja je opremljana šporetom sa 4 ringle, mikrotalasnom rernom, frižiderom i mašinom za sudove. Kupatilo je odvojeno od WCa. Na spratu: Soba sa dva standardna kreveta + manja soba sa krevetima na sprat. Kupatilo.