closinglevo.jpg closingdesnonojoint.jpg

Val Cenis - 7 i 10 dnevni ski aranžmani


Val Cenis - sedmodnevni i desetodnevni skijaški programi u toku zimske sezone, u jednom od najboljih skijališta Maurine doline, koja je poznata po velikom broju ski centara. Broj noćenja (10 ili 7) će zavisiti od konkretne ponude koja bude objavljena za određenu ski sezonu. Smeštaj iz ponude je apartmanskig tipa i jako je dobrog nivoa kvaliteta, često i sa dodatnim sadržajima poput otvorenog bazena sa termalnom vodom, što u snežnom ambientu omogućava poseban relax.

Boraveći u ovom ski centru skijaši imaju mogućnost da uz malu doplatu dokupe Eski-Mo skipas, koji omogućava skijanje u još 4 ski centra soline Maurine: Val Cenis, Aussois, La Norma, Valfrejus i Bonneval sur Arc na ukupno sa 300km ski staza, do kojih postoji organizovan besplatan lokalni prevoz. Takođe, u organizaciji našeg udruženja, skijaši na ovim aranžmanima će imati i mogućnost fakultativnog ski izleta u čuveni ski centar Val Thorens (organizacija prevoza do Orelle-a, odakle se gondolom izvlači do samog Val Thorensa).

Aranžman uključuje autobuski prevoz, odgovarajući broj noćenja u izabranom smeštaju iz ponude (sedmodnevni ili desetodnevni smeštaj) i odgovarajući skipas za ski skijalište Val Cenis (šestodnevni ili devetodnevni skipas u zavisnosti od konkretnih aranžmana koji budu objavljeni). Moguće su doplate i za Eski-Mo skipas (još 4 skijališta sa uključenim bus transferom) i Val Thorens uz odgovarajuću doplatu za skipas i transfer do Orelle-a.


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

Trenutno nema aktuelnih aranžmana za ovu ponudu.

Detaljnije o ski centru: Val Cenis

Ski centar Val Cenis Vanoise se nalazi u podnožju alpskog prevoja Mont Cenis (2.083 m/nv), nedaleko od italijanske granice i tunela Frejus dugog 12.895 m, koji je na neki način sinonim za ulazak u skijaško prostranstvo Francuske. Pripada nacionalnom parku Vanoise i čine ga tri naselja - Termignonna (1.300 m n/v), Lanslebourg (1.400 m n/v) i Lanslevillard 1.450 m n/v), međusobno udaljena oko 2,5 km, povezana više puta u toku dana besplatnom autobuskom linijom.

Detaljnije...