closinglevo.jpg closingdesnonojoint.jpg

Dečiji ski kampovi


Postoji više različitih aranžmana i programa u kojima se odvija obuka skijanja za najmlađe u okviru SkiBus dečijih ski kampova. Pored već dugo godina aktuelnog ski centra Krvavec, sa smeštajem u Termama Snovik u Sloveniji, porodično-dečiji ski kampovi se takođe realizuju na Kranjskoj Gori, kao i na Vogelu sa smeštajem u Bohinju. Posebno mesto naše ski škole sa najmlađima zauzimaju dečiji ski safari kampovi koji se realizuju u ski centima u okviru "Julian Alps" ski pasa (Krvavec, Tarviso, Bovec-Kanin, Arnoldstein, Kranjska Gora i Cerkno) sa smeštajem na Bledu. Ovi kampovi su ušli u zvaničan kalendar i program FIS-a i podržani su od Svetske Skijaške federacije. Od sezone 19/20, SkiBus svoje porodične i dečije ski kampove realizuje i na Jahorini.


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

SkiBus dečiji ski kamp na Jahorini, 08-15. februar 2020.

08-15. februar 2020. - Dečji ski kamp JAHORINA  je posebno osmišljen program sa jedinstvenim konceptom rada gde deca uzrasta od 6 do 16 godina, kroz celodnevno skijanje sa instruktorima mogu odlično da savladaju mnoge skijaške elemente i da se osposobe za uživanje u zimskim sportovima. Dečji ski kamp traje 7 dana obuke, a svi polaznici aktivno sa instruktorima skijaju 6 sati dnevno i kroz ovakav jedinstven način rada, mogu da naprave ozbiljan napredak. Sedmodnevna ski obuka, pored praktičnog rada na terenu uključuje i teorijski rad i unapređenje skijaškog znanja kroz radionice, prikazivanje odgovarajućih edukativnih skijaških filmova. Usluga je na bazi polupansiona. Hrana se služiti u restoranu hotela. Fakultatovno se obezbeđuje ručak na stazi u nekom od jahorinskih restorana.

Detaljnije...

02-08.februar 2020. - SkiBus dečiji ski safari kamp BLED

U terminu 02-08. februar 2020. tokom dečijeg zimskog raspusta, SkiBus na Bledu u Radovljici, Jesenicama i Kreku, organizuje jedinstveni SkiBus dečiji ski safari kamp na kome će deca imati mogućnost da skijaju na različitim skijalištima (Krvavec, Kranjska Gora, Cerkno, Kanin - Sella Nevea, Tarvisio i Arnoldstein) u okviru skipasa Julian Alps. Kao centralna baza kampa je odabran Bled (hotel Krek), uzevši u obzir da predstavlja centar ovog skijaškog regioona. Mališani i školarci, učesnici ski kampa, radiće po specijalno kreiranom programu ski obuke, koju će sprovoditi naši najkvalitetniji ski instruktori - mentori kampa.

Detaljnije...